Mäntsälän kunta

Päätoiminen tuntiopettaja valmistavan luokan opetukseen

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 05.08.2022, 11:00
  • Suljettu 22.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päätoiminen tuntiopettaja valmistavan luokan opetukseen

Mäntsälän kunnassa Ehnroosin ja Myllymäen kouluissa on uudelleen haettavana yhteinen valmistavan luokan päätoimisen tuntiopettajan  määräaikainen tehtävä lukuvuodeksi  2022- 2023.  Aiemmassa haussa olleet huomioidaan  valinnassa. Työ on valmistavan opettajan S2-opetustyötä ukrainalaisoppilaiden kanssa. Työhön kuuluu tiivistä yhteistyötä huoltajien sekä moniammatillisten toimijoiden kanssa. Opetuksessa noudatetaan valmistavan opetuksen opetussuunnitelmaa. Opetusvelvollisuus on 24 tuntia  viikossa. 

Ehnroosin yläkoulu ja Myllymäen alakoulu sijaitsevat lähellä Mäntsälän keskustaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä. Elokuussa 2022 Ehnroosin koulu aloittaa uudessa koulurakennuksessa, joten olet tervetullut rakentamaan  oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointiin ja turvallisuuteen panostavaa toimintakulttuuria. 

Ehnroosin koulu ja Myllymäen alakoulu yhdistyvät hallinnollisesti 1.8.2022 alkaen. 

Ehnroosin koulu on noin 400 oppilaan yläkoulu. Yleisopetuksen luokkien lisäksi koulussa on TiKu-luokkia (tiede- ja kulttuurilinja ), erityisopetuksen pienluokkia ja joustavan perusopetuksen jopo-luokkia.  Myllymäen koulussa opiskelee n. 300  1.-6.luokkien oppilasta. Henkilöstö on asiantuntevaa, ahkeraa ja iloista. 

Tutustu Mäntsälän kouluihin: https://www.mantsala.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/koulut/

Etsimme työhön sitoutuvaa, innostunutta, oma-aloitteista ja luovaa henkilöä mukaan joukkoomme. 

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää ja jättää niistä kopiot haastattelijoille mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rekisteriote ja toimitettava todistus terveydentilastaan. 

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan.

Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti https://www.mantsala.fi/yrittaminen-ja-tyo/tyollisyyspalvelut/avoimet-tyopaikat/

Hakuaika päättyy  22.8.23022 klo 16.00

Tiedustelut: Ehnroosin koulun rehtori Jorma Malmivuori, puh. 040 314 5310 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@mantsala.fi.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi