Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Lastenhoitaja keikkatyöhön

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 12.04.2023, 12:00
  • Suljettu 20.04.2023, 0:42

Lastenhoitaja keikkatyöhön

Onko sinulla kokemusta lastenhoidosta sekä sosiaalialan tutkinto? Etsit keikkaluontoista työtä ja viihdyt lasten parissa leikkien ja pelaillen? Mahtavaa! Lue lisää, laita hakemus ja tämä paikka voi olla sinun!

Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia LASTENHOITAJIA keikkatyöhön Lahden talousalueelle. 

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, osa-aikatyötä tekevälle tai esimerkiksi vanhempainvapaalla olevalle. Työvuoroja on tarjolla satunnaisesti, joskus enemmän, joskus vähemmän. Päätät itse, otatko tarjotun vuoron vastaan. 

Sairaan lapsen kotihoidossa hoidat asiakasyritystemme työntekijöiden lapsia heidän kotonaan, mahdollistaen sen, että vanhemmat voivat mennä luottavaisin mielin töihin lapsen ollessa sairaana. Tavoitteenamme on tukea lapsiperheitä yhdistämään koti ja työ. 

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista Lahden talousalueella. Työvuorot ajoittuvat arkipäiviin ja edellytämme mahdollisuutta työskennellä päiväaikaan.

Edellytämme lastenhoitajiltamme aiempaa työkokemusta lastenhoidosta. Toivomme hakijalta myös tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta. Eduksi on kaikki laulu-, leikki-, tai muun luovan työn osaaminen. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.

Mikäli työ kiinnostaa sinua, jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Matroonalle p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi