Mäntsälän varhaiskasvatus tarjoaa kunnallista varhaiskasvatusta noin 800 lapselle perhepäivähoidossa sekä seitsemän päiväkodin johtajan alueisiin kuuluvissa päiväkodeissa. Yksityiset päiväkodit ja perhepäivähoitajat täydentävät palvelutarjontaamme palvellen noin 250 asiakasta.

Etsimme nyt joukkoomme KAHTA ryhmässä toimivaa avustajaa Myllytontun päiväkotiin ajalle 2.9.2019-31.5.2020.

Odotamme sinulta vasun mukaista toimintatapaa, kehittävää työotetta ja innovatiivisuutta; uskallusta kokeilla, arvioida ja kehittää uusia toimintamalleja lapsen parhaaksi omaa työtä ja toimintatapoja reflektoiden. Työ avustajana vaatii tekijältään lämpimiä, sensitiivisiä ja ammatillisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja; keskustelevaa, kuuntelevaa ja aidosti kuulevaa ammattilaista niin lasten kuin perheidenkin kanssa työtä tehdessä. Erityispedagoginen osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto tai alan kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto.

Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Hakemukset jätetään sähköisenä Mäntsälän kunnan sivuilla osoitteessa http://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat . CV ja tutkintotodistus liitetään sähköiseen hakemukseen. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika: 14.8.-28.8.2019

Palkkaus: 2154,60 e/kk ja työaika: 38h 45min.

Lisätietoja Päiväkodin johtaja Terhi Juutilainen p. 040 314 5732, etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi