Helsingin kaupunki

Psykologi

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.08.2022, 12:05
  • Suljettu 12.08.2022, 16:00

Psykologi

Tule tekemään psykologin työtä upeaan oppilashuollon porukkaan!

Haemme seitsemää (7) psykologia vakinaiseen palvelussuhteeseen Helsingin perusopetuksen oppilashuoltoon. Myös osa-aikatyöstä on mahdollista sopia.

Helsingin kaupunki on linjannut, että pysymme jatkossakin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan työntekijöinä.

Tehtävän painopiste on oppilaiden hyvinvoinnin edistämisessä, koulun yhteisöllisen työn kehittämisessä sekä opettajien pedagogisen työn tukemisessa. Meillä tehdään lyhyitä hoidollisia interventioita, osallistutaan ryhmien vetämiseen, annetaan konsultatiivista tukea ja pohditaan koulujen kehittämistä. Teemme myös psykologisia tutkimuksia, mutta niiden määrä on vähentynyt takavuosista.

Työyhteisömme on innovatiivinen ja kehittämiseen kannustava. Meillä pääset osaksi 67 asiantuntijan joukkoa, jossa voit tehdä psykologin työstä itsesi näköisen. Tuemme työntekijöidemme lisä- ja täydennyskouluttautumista: kaikki työntekijämme koulutetaan esimerkiksi kognitiivis-analyyttisen lyhytterapian (KAT) perusteisiin.

Uudet työntekijät muodostavat oman tiiviin ryhmänsä, jonka ansiosta kollegan puoleen on helppo kääntyä. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta koko vuoden kestävästä perehdytysohjelmastamme, jossa käymme kaikki oppilashuoltotyön keskeiset osa-alueet läpi. Jokainen uusi työntekijä saa oman mentorinsa (ensimmäiseksi vuodeksi), jonka kanssa käydään säännöllisesti läpi arjessa esiin nousseita ammatillisia kysymyksiä. Kuukausittaiset aluekohtaiset sekä kaupungin psykologien yhteiset kokoukset tukevat työssä onnistumista ja ammatillista kehittymistä.

Meillä on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki; viimeisimmässä Kunta10-kyselyssä saimme huippupisteet! Tuemme ja autamme toisiamme moniammatillisesti oppilaan etua ajatellen.

Nyt haussa olevat tehtävät sijoittuvat eri puolelle Helsinkiä hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Tarkempia tietoja auki olevista paikoista antaa alueyksikön päällikkö Tanja Väänänen puh. 09 310 71852.

Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Tutustu meihin www.jelppii.fi sekä Facebookissa tai Instagramissa @helsinginoppilashuolto.

Kelpoisuusehto:
Laillistettu psykologi

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemuksen.

Palkka: 3 534,38 €/kk + 2% yleiskorotus
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Palvelussuhde: 15.8.2022
Lisätietoa: http://www.jelppii.fi/

Lisätietoja tehtävästä:

alueyksikön päällikkö Tanja Väänänen
09 310 71852
tanja.vaananen@hel.fi

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii