Ravintolatyöntekijä, McDonald’s Jyväskylä (Tou…, 10 paikkaa, McDonald’s Finland Oy, Jyväskylä

Töissä pitää olla kivaa! Siksi me Mäkkärillä panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtymiseen monella tavalla. Tarjoamme joustavat työajat, monipuolisia työtehtäviä sekä paljon koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia.

Kukaan ei halua syödä hampurilaisia ravintolassa, jonka työntekijät eivät viihdy työssään. Siksi me teemme kaikkemme, että meidän työntekijöillä on hyvä meininki. Ravintolatyö on ennen kaikkea tiimipeliä, jossa jokaisen pelaajan panos ratkaisee, joten panostamme työntekijöiden yhteishenkeen järjestämällä virkistyspäiviä, kilpailuja ja muuta mukavaa ohjelmaa myös vapaa-ajalle.

Haluatko sinä tulla mukaan Mäkkärin jengiin? Et tarvitse aiempaa työkokemusta, sillä me kyllä opetamme täällä kaiken tarvittavan. Tärkeintä on, että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja haluat oppia. Voit päätyä työskentelemään joko keittiössä, salissa tai kassalla.

Haemme Jyväskylän molempiin ravintoloihin toistaiseksi voimassa oleviin osa-aikaisiin työsuhteisiin ravintolatyöntekijöitä. Kyseessä vuorotyö ja töitä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä sekä kaikkina vuorokauden aikoina. Työn aloitus heinäkuun lopulla tai elokuussa. HUOM: kyseessä ei ole kesätyö.

Palkkaus:Marava tes
Työ alkaa:Elo- tai syyskuussa.
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Jarmo Nissinen jarmo.nissinen@fi.mcd.com Mari Muukkonen mari.muukkonen@fi.mcd.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: