Securitas Oy

Hälytyskeskuspäivystäjiä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.01.2022, 11:00
  • Suljettu 01.08.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hälytyskeskuspäivystäjiä

Uskomme, että työlläsi on merkitystä. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Hälytyskeskuspäivystäjää päivä- ja yövuoroon

Securitaksen Hälytyskeskus Helsingin Vallilassa valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

Millaista hälytyskeskuspäivystäjän työ on?

Hälytyskeskuspäivystäjänä reagoit vartiointikohteistamme tulevin hälytyksiin, otat tilanteen haltuusi ja tuet piirivartijoitamme organisoimalla tilanteen vaatimia tehtäviä. Hektisen hälytyspäivystyksen rinnalla työtehtäviisi sisältyy myös esimerkiksi asiakaskohteidemme tietojen pitäminen ajan tasalla sekä asiakaspuheluihin vastaaminen. Kokemuksen karttuessa päivystäjän tehtäviin voi kuulua myös muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiointi rikosilmoitinjärjestelmiä asentavien edustajien kanssa.

Millainen palkka on?

Hälytyskeskustehtävistä palkkaa maksetaan Vartiointialan TES:n mukaisesti 4 tason mukaan (12,80€/h) + vuoro- yms. lisät. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa meillä voit tienata enemmän kuin työehtosopimuksen perustuntipalkan.

Millaisia työvuorot ja tuntisopimus ovat? 

  • Yövuoroa tehdään pitkissä 12-14h vuoroissa, jolloin kolmen viikon jaksossa kahtena viikonloppuna on töitä ja yksi viikonloppu on vapaa. Näiden vastapainoksi on paljon arkivapaata, sillä kolmen viikon jaksossa on vain yhdeksän työvuoroa. 
  • Päivävuoroa tehdään 10h pituisissa vuoroissa, jolloin ma-pe välille tulee 4 työvuoroa. Arkivapaa on aina vaihtuva päivä. Tämän lisäksi päivävuorolaisilla on 1-2 iltavuoroa periodissa, sekä satunnaisia lauantaivuoroja.
  • Työt alkavat sopimuksen mukaan osa-aikaisena: 80-120h / 3 viikossa ja 6kk:n koeajan jälkeen työsuhde muuttuu vakituiseksi: 120h / 3 viikossa. Mahdollisuus on toki tehdä pienempääkin tuntimäärää.

Mitä tulevalta hälytyskeskuspäivystäjältä odotetaan?

Emme vaadi sinulta jo kaiken kattavaa osaamista, vaan tarjoamme sinulle aluksi kolmen viikon intensiiviseen perehdytyksen. Sen jälkeenkin voi aina pyytää apua ja oppia uutta kokeneemmilta kollegoiltasi. Aiempi kokemuksesi vartiointialan töistä ja erilaisten turvallisuuteen liittyvien järjestelmien tuntemus auttavat sinut luonnollisesti nopeammin alkuun. Esimerkiksi kokemus piirivartijan työstä on erittäin suuri etu! 

Tärkeimpiä valmiuksiasi tässä vaiheessa ovat:

  • digitaidot; käytät näppärästi useita ohjelmistoja samanaikaisesti
  • organisointikyky
  • olet joustava työryhmän jäsen
  • toimit asiakaspalveluhenkisesti ja järjestelmällisesti myös kiireen keskellä
  • puhut sujuvaa suomea ja englantia
  • voimassa olevaa vartijakortti

Miksi kannattaa hakea?

Jos kaipaat urallesi uusia haasteita, tarjoamme sinulle mukavan työpaikan hälytyskeskuspäivystystiimissämme, jolta voit oppia paljon hälytyspäivystystyöstä. Tarjoamme sinulle myös mainiot uranäkymät tulevaisuuden turvallisuusteknologian ja hälytyspalveluiden parissa, loppu on itsestäsi kiinni! 

Securitaksella saat käyttöösi myös monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja ryhmäliikuntatunnit, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jesse Kosonen puhelimitse 0406710029 tai hälytyskeskuksen työnjohto 0204912435

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Osaamisalue: