Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Metallityöntekijä teollisuuteen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 09.12.2023, 1:00
  • Suljettu 01.01.2024, 0:43

Metallityöntekijä teollisuuteen

Etsimme asiakasyrityksellemme teollisuuden alalla

METALLITYÖNTEKIJÄÄ 

Tehtävät pitävät sisällään muun muassa kokoonpano-, varustelu- ja asennustöitä. Toivomme sinulta huolellista otetta työhön, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Osaathan myös käyttää tavanomaisia käsityökaluja. Metallin juottotaito tai hitsaustaito on ehdottomasti eduksi tehtävässä. Tarjoamme sinulle työsuhteen täysillä tunneilla, ja monipuolisilla tuotannon tehtävillä. Otamme huomioon myös uran alussa olevat, vastavalmistuneet tekijät. 

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • olet tottunut fyysiseen työhön
  • teet tarkkaa ja huolellista jälkeä
  • oppimishalua ja -kykyä löytyy
  • noudatat työaikoja

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan p. 044 728 3771 / Jade.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi