Vielä ehdit ilmoittautua haastattelupäiväämme maanantaina 5.10.2020 klo 13-18 välisenä aikana. Toimi siis nopeasti ja laita hakemus tai sähköpostia osoitteeseen henna.heljoranta@fi.mcd.com

Saat tarkemmat ohjeet tämän jälkeen sähköpostilla. Muistathan katsoa myös roskapostisi, joskus viestit menevät sinne.

Lue ilmoitus läpi ja klikkaa itsesi hakemukseen. Voit päästä töihin upouuteen, modernisoituun ravintolaan lokakuun lopussa.

Mäkkäri on kuulunut suomalaisten suosikkiruokapaikkoihin jo yli 35 vuoden ajan ja se ei olisi ollut mahdollista ilman parhaita työntekijöitämme. Siksi olemmekin tarjonneet jo kymmenille tuhansille nuorille ensikosketuksen työelämään – ja tällä tiellä jatkamme ylpeinä edelleen. Koulutamme työntekijöillemme kaiken työssä tarvittavan ja annamme mahdollisuuden kasvaa, kantaa vastuuta, oppia tiimityötaitoja ja solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Työntekijämme ovat sitä mieltä, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista – me olemme sitä mieltä, että meillä on Suomen parhaat työntekijät.

McDonald’s Hyvinkää avaa ovensa uudistettuna ja modernisoituna lokakuun lopussa ja etsimme joukkoomme uusia, innokkaita työntekijöitä.  Hakemalla työntekijäksemme saat ainutlaatuisen tilaisuuden olla avaamassa huippumodernia McDonald’s ravintolaa. Haastattelupäivämme järjestetään ma 5.10. 2020 klo 13-18 välisenä aikana online-haastatteluina Skypen välityksellä. 

Annamme sinulle vastuuta, uusia haasteita, arvokasta työkokemusta ja kymmeniä uusia kavereita. Tarvitset vain reippaan asenteen ja halun oppia uutta – aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. 

Monipuolinen ravintolatyöntekijän työnkuva sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistäkin. Työ sopii hyvin sosiaalisille henkilöille, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta ja työskentelevät mieluummin porukassa kuin yksin puurtaen. Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme helposti herkullisia hyvän olon hetkiä. Tämä sama tahtotila on myös jokaisen työntekijämme tärkein ominaisuus vuorovaikutustaitoja unohtamatta. Ryhmätyötaidoillasi menestyt ravintolan tiimityössä ja edistät yhteen hiileen puhaltavan, hauskan työyhteisön syntymistä. Ravintolatyöntekijämme tarttuvat innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelevät mielellään vaihtelevissa työvuoroissa arkena ja viikonloppuisin.

Klikkaa itsesi hakemukseen alapuolella olevasta painikkeesta ja ota selvää, mihin ura Mäkkärissä voi sinut viedä tai lähetä osoitteeseen henna.heljoranta@fi.mcd.com avoin hakemus.  Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi haastattelukutsun ja ohjeet haastattelua varten. Seuraile siis sähköpostiasi aktiivisesti.

Haluatko tehdä työtä hyvällä yhteishengellä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa porukassa? Oletko kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Oletko valmis tekemään parhaasi ja saamaan mahdollisuuden kasvaa vastuullisempiin rooleihin? Me Mäkkärissä haluamme sinut.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse liiketoimintajohtaja Henna Heljorannalta, henna.heljoranta@fi.mcd.com.

Osaamisalue: