Ravintolatyöntekijä McDonald’s, Kauppakeskus Itis

Haluatko sinä tehdä työtä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Pystytkö sinä pelastamaan asiakkaiden päivän 365 päivää vuodessa?

Asiakkaan päivän pelastuminen vuoden jokaisena päivänä ravintoloissamme on kiinni jokaisesta työntekijästämme. Niinpä tärkeimpiä ominaisuuksia työntekijöissämme ovat vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys, jotka luovat perustan asiakkaan kohtaamiseen. Työntekijämme toimii ravintolan vieraanvaraisuuden lähettiläänä ja luo mukavan ja miellyttävän ilmapiirin, jossa jokaiselle asiakkaalle tarjotaan ainutlaatuinen kokemus. Lisäksi sosiaalisuus ja ryhmätyötaidot ovat edellytys ravintolan tiimityössä ja edistävät yhteen hiileen puhaltavan hauskan työyhteisön syntymistä.

Haemme iloiseen porukkaamme uusia vahvistuksia erilaisiin työsuhteisiin.

Toimimme kauppakeskus Itiksessä. Pystyt työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin. Työvuorot sijoittuvat klo 06 – 23 välille. Työsopimustunnit 60 – 90h/ 3 viikkoa tai sopimuksen mukaan. 

Kysy myös ilta-ja viikonlopputyötä esim opiskeluidesi ohelle!

Haemme 18 vuotta täyttäneitä ja suomen kielentaitoisia henkilöitä.

Työntekijämme ovat sitä mieltä, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista – me olemme sitä mieltä, että meillä on Suomen parhaat työntekijät.

Täytä sähköinen hakemus ja pian voit olla yksi Suomen parhaista työntekijöistä!

Osaamisalue: