Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

Vuoromestari keittiöön

  • Sijainti Inari
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.04.2024, 23:59
  • 29.04.2024, 23:59

Vuoromestari keittiöön

Vuoromestari keittiöön, Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy, Ravintola Kiilopää, Inari

Vuoromestari keittiöön, Ravintola Kiilopää, Saariselän alue.

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet Kiilopäällä Saariselällä? Jatkahan lukemista, niin kerromme lisää!

Suomen Latu Kiilopää perustettiin vuonna 1964, tuolloin nimellä Kiilopään Koulutuskeskus. Nimet ovat vuosien kuluessa muuttuneet, mutta tunnelma, arvot ja tekemisen meininki säilyneet. Suomen Latu Kiilopää on edelleen Saariselän alueen vetovoimaisin luontoliikuntakeskus.

Luonto on heille pääasia. Luonnosta ja luonnonrauhasta on jokaisella mahdollisuus ammentaa voimaa arkipäivän jaksamiseen. Kiilopäältä löydät tähän oivat puitteet vuodenajasta riippumatta. Tarjolla on liikunnallisia luontoelämyksiä, mutkatonta majoitusta ja maukasta ruokaa kaikkina vuodenaikoina.

Etsimme nyt keittiöön vuoromestaria vakituiseen työsuhteeseen Kiilopäälle!

Ravintola kiilopään keittiössä valmistat monipuolisesti maistuvat aamiaiset, herkulliset lounaat ja suussa sulavat ala carte -annokset.

Vaatimuksena on että sinulla on kokemusta esihenkilötehtävistä. Sinulta löytyy aitoa halua oppia ja kehittää, sekä asenne on kohdillaan. Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy hyvää organisointikykyä. Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa työympäristössä mahtavan matkailukeskuksen ytimessä. Pääset työskentelemään huipputiimissä sekä saat käyttöösi välinevuokraamon palvelut!

Aloitus on 1.6.2024. Työ on vakituinen mutta vaihtoehtoisesti myös mahdollisuus työskennellä sesongin ajan.

Palkkaus on osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus huokeaan hintaan!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

      Mitä odotamme sinulta?

          o Kokemusta esihenkilötehtävistä.
          o Omaat iloisen ja huumoririkkaan palveluasenteen.
          o Sinulta löytyy tilannetajua ja joustavuutta, sekä valmiutta mukautua muuttuviin tilanteisiin.
          o Taitoa valmistaa maukkaita ja kauniita annoksia.
          o Hyvää organisointikykyä.
          o Suomenkielen taito välttämätön.

       Mitä me tarjoamme sinulle?

          o Huikeat harrastusmahdollisuudet Saariselän matkailualueella.
          o Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät.
          o Kilpailukykyinen palkka.
          o Majoituksen huokeaan hintaan, kävelymatkan päästä työpaikasta.
          o Henkilöstöedut.
          o Saat meiltä Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.
          o Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

   1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
   2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
   3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemusta tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 0406238068.

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:1.6.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:marika.haataja@lisapalvelu.net
040-6238068
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: