Ravintolatyöntekijä, McDonald’s Rauma

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme erityisesti täysi-ikäisiä työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään myös arkisin aamu- ja päivävuoroissa ja ovat valmiita työskentelemään vähintään neljänä päivänä viikossa. 

Etsimme positiivisia, yhteistyökykyisiä ja asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä, jotka uskovat sopeutuvansa nopeatahtiseen ja joskus fyysisestikin rankkaan ravintola-alan seisomatyöhön. Koulutus työtehtäviin tapahtuu työpaikalla, joten aiempaa työkokemusta ei tarvitse olla. 

Työtehtäviin kuuluu niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistäkin. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii reippaasta tekemisen meiningistä ja uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Edellytämme suomen kielen taitoa.

Tarjoamme paitsi vakituisen työsuhteen joustavilla työajoilla niin myös nuorekkaan, mukavan työyhteisön ja mahtavat työkaverit. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aloittamaan on mahdollista päästä nopeallakin aikataululla. Palkkaus on TES:n mukainen.

Täytä sähköinen hakemus ja liitä mielellään mukaan videoesittely, pian voit olla yksi meistä!

Osaamisalue: ,