Pirkanmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, kiirevastaanotto, Sastamala

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.05.2024, 23:59
  • 02.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, kiirevastaanotto, Sastamala

Sairaanhoitaja, kiirevastaanotto, Sastamala, Pirkanmaan hyvinvointialue, Sastamala

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on kiirevastaanotto. Sastamalan vastaanottopalvelut kuuluvat Pirkanmaan hyvinvointialueella läntiseen lähijohtamisalueeseen. Sastamalassa toimii B-tason kiirevastaanotto, joka on avoinna arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin 10-18.

Sairaanhoitajan työ kiirevastaanotolla on monipuolista ja mahdollistaa hoitotyön osaamisen laaja-alaisen hyödyntämisen. Tehtävä sisältää hoidon tarpeen arviointia sekä vastaanotolla, että erilaisten digitaalisten kanavien kautta. Kiirevastaanotolla hoitotyöhön sisältyy sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottoa, työskentelyä kiirevastaanoton tarkkailussa ja lääkäreiden avustamista erilaisissa toimenpiteissä.

Sairaanhoitaja tekee tiivistä moniammatillista yhteistyötä oman yksikön sisällä sekä muiden yhteistyökumppaneiden kesken. Erityisen tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa hoidosta vastaava lääkäri, ensihoito, kuvantaminen ja laboratorio, lähisairaalaosasto ja kotihoito.

Työtehtävä vaatii kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja itsenäistä päätöksentekokykyä. Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää organisointikykyä. Jokapäiväisessä työssä painottuu taito potilaan kohtaamiseen, asiakaslähtöisyys ja asiakaspalveluasenne. Arvostamme työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta ja halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Eduksi katsomme myös kyvyn digitaalisten työvälineiden hyödyntämiseen potilaan hoitotyössä.

Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja työyhteisön tuki. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut Suomen suurimpana sosiaali- ja terveysalan työnantajana.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme voimassa olevaa tartuntalain (1227/2016) 48§:n mukaista rokotesuojaa. Eduksi katsotaan kokemus kiirevastaanotto- tai päivystystyöstä. Toivomme. että hakijalla on voimassa sairaanhoitajan lääkeluvat (rokotuslupa, LOVe LOP, LOVe KIPU 1, LOVe IV, LOVe LAS, ABO ja PKV-lääkelupa). Tarvittaessa voit suorittaa ne heti työsuhteen alussa.

Tehtävän aloitus 11.7.2024 tai sopimuksen mukaan ja työaika on jaksotyöaika ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan linkin kautta tai kysy lisää Sarilta. Toivotamme uudet työntekijät lämpimästi tervetulleeksi!

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Sari Jalli (tavoitettavissa 22.4.2024 alkaen)
Osastonhoitaja
p. 040 687 6089
etunimi.sukunimi@pirha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: