Päivitys 5.5.2020. Tämän hetkisestä koronavirus-tilanteesta johtuen emme tällä hetkellä etsi aktiivisesti uusia työntekijöitä. Voit kuitenkin jättää meille avoimen hakemuksen allaolevasta linkistä. Jatkamme rekrytointia ja käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun tarvetta uusille työntekijöille ilmenee.

Etsimme joukkoomme täysi-ikäisiä työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina ja ovat valmiita työskentelemään vähintään neljänä päivänä viikossa. 

Etsimme positiivisia, yhteistyökykyisiä ja asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä, jotka uskovat sopeutuvansa nopeatahtiseen ja joskus fyysisestikin rankkaan ravintola-alan seisomatyöhön. Koulutus työtehtäviin tapahtuu työpaikalla, joten aiempaa työkokemusta ei tarvitse olla. 

Työtehtäviin kuuluu niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistäkin. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii reippaasta tekemisen meiningistä ja uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Edellytämme suomen kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen joustavilla työajoilla sekä nuorekkaan, mukavan työyhteisön ja mahtavat työkaverit. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aloittamaan on mahdollista päästä nopeallakin aikataululla. Palkkaus on TES:n mukainen.

Täytä sähköinen hakemus ja liitä mielellään mukaan vapaamuotoinen hakemus tai ansioluettelo. Pian voit olla yksi meistä!

Osaamisalue: ,