Oletko laadunhallinnan ja regulatiivisten vaatimusten kokenut moniottelija? Vai oletko vasta urapolkusi alussa, ja sinulla on rajallisemmin kokemusta lääkinnällisten laitteiden ja/tai IVD-laitteiden tuotannollisesta toiminnasta? Olipa vastauksesi kumpi tahansa, saatat olla etsimämme henkilö.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt joukkoomme kahta lääkinnällisten laitteiden ja/tai IVD-tuotteiden asiantuntijaa.

Toivomme sinulta:

 • soveltuvaa luonnontieteellistä tai teknistä koulutusta
 • syvää kiinnostusta toimialaan
 • halua kehittyä, oppia uutta ja tarttua innokkaasti monipuolisiin työtehtäviin
 • palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä asennetta 
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
 • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
 • monipuolista kokemusta erilaisten raporttien ja dokumenttien laatimisesta
 • kokemusta esiintymisestä tai kouluttamisesta
 • vahvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • mahdollisuutta ja halukkuutta matkustaa, myös ulkomailla.

Kokeneemmalta asiantuntijalta odotamme lisäksi vankkaa osaamista lääkinnällisiin laitteisiin ja/tai IVD-laitteisiin liittyvistä Europan unionin regulatiivisista vaatimuksista sekä mielellään kokemusta myös Yhdysvaltojen tai Kiinan vastaavista vaatimuksista. Myös kokemus viranomaismääräysten ja laadunhallintavaatimusten tulkinnasta ja täytäntöönpanosta erilaisissa käytännön tilanteissa on tarpeen. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen lääkinnällisten laitteiden ja/tai IVD-laitteiden tuotekehityksestä, tuotannosta, kliinisistä / suorituskyvyn arvioinneista tai laadunhallintajärjestelmien auditoinneista. 

Medfiles tarjoaa lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden sekä in vitro -diagnostiikkaan tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden parissa toimiville yrityksille monipuolisia asiantuntijapalveluita kattaen tuotteiden koko elinkaaren. Lisätietoa ja esimerkkejä erilaista toimeksiannoista on Medfilesin verkkosivuilla osoitteessa https://www.medfiles.eu/fi/palvelut/myyntilupapalvelut/terveydenhuollon_laitteet_ja_tarvikkeet/. Toimintamme kansainvälistyessä yhteistyö Baltian maissa toimivien tytäryhtiöidemme ja konsernimme muiden CRO-yritysten välillä lisääntyy entisestään. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisten asiakasprojektiemme parissa. Tarjoamme laajan, mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän kansainvälisessä, joustavassa ja innostavassa työyhteisössämme. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Regulatory Affairs Manager Päivi Turta:

 • Parhaiten tavoittaa 11.11.2020 klo 9-11 ja 17.11.2020 klo 14-16 puhelimitse, p. 050 3130 323, 
 • muina aikoina sähköpostitse paivi.turta@medfiles.eu

Lähetä omannäköisesi hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.12.2020 mennessä osoitteeseen. Hakemuksia arvioidaan jatkuvasti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Osaamisalue:

MedFiles Oy

Medfiles, a leading Nordic & Baltic CRO, supports its clients on the path to commercialisation with an array of services related to human and veterinary medicines, food and food ingredients, medical devices and cosmetics.
We as well offer a complete range of product development process, starting with pharmaceutical development with quality control laboratory analyses (chemical and microbiological), implementing clinical trials (phases I to IV) and dealing with regulatory affairs (e.g. marketing authorisation, pharmacovigilance) culminating in our “one-stop-shop” service package.