IT specialist, Medix Biochemica, Espoo

Etsimme diagnostiikka-alan yritykseemme IT specialistia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työtehtäviisi kuuluu yrityksen sisäisten käyttäjien tukeminen teknisissä haasteissa, tukipyyntöjen käsitteleminen Windows-työasemaympäristössä, neuvontaa ja ongelmanratkaisua sekä muita päivittäisiä rutiinitehtäviä. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös kiinnostaviin IT-alan projekteihin.

Autat yrityksen sisäisiä käyttäjiä Suomessa ja globaalisti teknisissä haasteissa. Noin puolet viikoittaisesta työajastasi käytät tukipyyntöjen käsittelemiseen, neuvontaan, ongelmanratkaisuun sekä muihin päivittäisiin rutiinitehtäviin. Tehtävään kuuluu olennaisesti järjestelmien päivittäinen ylläpito, dokumentointi ja kehitystyö yhdessä IT-tiimin ja palveluntoimittajien kanssa sekä IT-projekteihin osallistuminen. Voit vaikuttaa itse rooliisi projekteissa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta tai taustaa it-tuesta, teknisten ongelmien ratkomisesta sekä Microsoft teknologioista.

Tehtävässä onnistut hyvin, jos olet oma-aloitteinen, hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja olet halukas oppimaan uutta. Työ on vahvasti asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä kommunikointivalmiuksia ja halua auttaa käyttäjiä ongelmissa proaktiivisesti. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun. Etätuen piiriin kuuluvat Suomen henkilöstön lisäksi myös konsernimme muu henkilöstö (Kiina, UK, Portugal ja USA), joten odotamme että kommunikoit myös sujuvasti englanniksi. Eduksi katsomme osaamisen Microsoft teknologioista ja järjestelmistä esim. AD, Windows10, O365, Azure, Intune ja Windows Server. 

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana kansainvälisessä ympäristössä.

Hakemukset 15.3 mennessä palkkatoivomuksineen rekrytointijärjestelmämme kautta

Osaamisalue: