Keski-Suomen hyvinvointialue

Liikkuva sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohu

  • Sijainti
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 15:45
  • 30.04.2024, 15:45

Liikkuva sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohu

Liikkuva sosiaalityöntekijä (lastensuojelun avohu, Keski-Suomen hyvinvointialue

Etsimme innovatiiviseen ja lämminhenkiseen tiimiin uutta tekijää. Haemme vakituiseen virkaan

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ
-liikkuva

Tehtävä sijoittuu lastensuojelun avohuollon palveluiden läntiselle alueelle (Petäjävesi, Jämsä, Muurame, Keuruu, Uurainen, Multia). Työpisteesi sijaitsee Muuramessa. Työhön kuuluu 40% etätyömahdollisuus.

Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisten kanssa, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus sekä huostaanoton ja sijoituksen valmistelu yhdessä työtiimisi kanssa. Liikkuvalla työskentelyllä pyritään vahvistamaan työparityötä, tasaamaan asiakasmääriä ja turvaamaan asiakasprosessit poikkeustilanteissa. Sosiaalityöntekijänä toimit lapsen omana sosiaalityöntekijänä, sekä osallistut asiakasprosesseihin työparin roolissa. Huolehdimme siitä, että asiakasmitoitus on lainmukainen.

Tiimi koostuu 7 sosiaalityöntekijästä, 2 sosiaaliohjaajasta sekä 2 toimistosihteeristä. Haluamme tiimissä huolehtia siitä, että pitkistä etäisyyksistä huolimatta työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan sinulla on mahdollisuus saada tukea tiimiltä ja esihenkilöltä.

Saat työhösi perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen ja viikoittaiset tiimipalaverit. Tiimipäivin sisältö sovitaan yhdessä ja tiimipäiviin on kutsuttu mukaan myös muiden alojen asiantuntijoita (esim. työterveyslääkäri, lakimies). Kuukausittain on tiimipäivä, johon on järjestetty aikaa myös kehittämistyöhön.

Sijaispäteville sosiaalityöntekijöille on järjestetty säännölliset ohjaustuokiot joka toinen viikko ja lisäksi tarpeen mukaan. Tiimissämme on kokeneita sosiaalityön ammattilaisia, jotka ovat motivoituneita tukemaan opintojen loppuvaiheessa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tiimimme kuvaus, miksi meille kannattaa hakea töihin:

”Meidän tavoitteenamme on rakentaa tiimi, jossa on tilaa luovalle hulluudelle ja uusille ratkaisuille. Otamme työmme vakavasti, mutta emme ole vakavamielisiä.”

————————————————–

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Tehtävä edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 4219 € (+ mahdolliset ty
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

Marianne Maksniemi, johtava sosiaalityöntekijä
p. 040 523 4134
marianne.maksniemi@hyvaks.fi

Minna Laurila-Paasonen, palvelupäällikkö
p. 040 763 8327
minna.laurila-paasonen@hyvaks.fi
Yhteystiedot:Maksniemi, Marianne, etunimi.sukunimi@hyvaks.fi, 0405234134
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: