Etsimme reippaita

Aliurakoitsija-asentajia

laiteasennustehtäviin pääkaupunkiseudulta

 

Tarjoamme monipuolisia laiteasennustehtäviä laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimastamme, pääset työskentelemään mm. Euroopan johtavan ovitoimittajan huipputuotteiden parissa.

Meillä yrittäjän ei tarvitse hakea työtä itselleen, vaan hoidamme sen puolestasi sopimuksen mukaan. Työnjohtomme organisoi ja aikatauluttaa työkohteesi yrittäjälle valmiiksi.

Työ on liikkuvaa, toimialueen ollessa pääkaupunkiseutu ja onnistuaksesi tehtävässä se edellyttää hitsaustaitoa ja sähköalan perusosaamista tai käytännön työssä hankittua vastaavaa pätevyyttä. Erityyppinen kone-ja / tai laiteasennuskokemus luetaan eduksesi. Etsimämme henkilö on sosiaalinen, reipas yrittäjä ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotisivuilta tarkempaa tietoa tuotteistamme sekä yrityksestämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Lyyra. puh. 010 836 3000.

Vapaamuotoiset hakemukset s-postitse oheisen hakupainikkeen kautta, 12.8.2018 mennessä perillä.

Mesvac Oy

 

Osaamisalue:

Mesvac Oy

Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen teollisuusoviin, autotallinoviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin ja palo-oviin erikoistunut yritys. Mesvac Oy on perustettu vuonna 1977 ja on osa Hörmann Group-konsernia. Liikevaihtomme on n. 32 milj. € ja henkilöstömäärä noin 170. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa.