Haemme

Asennustyönjohtajaa

Asennustyönjohtaja johtaa ja organisoi uusien teollisuusovien ja kuormauslaitteiden asennustehtäviä, antaa asiakkaillemme teknistä neuvontaa ja tekee yhteistyötä sopimusalihankkijoidemme kanssa. Sinulla on oma auto käytössäsi, sekä valmius käydä asiakkaidemme luona tarvittaessa. Meillä pääset työskentelemään markkinajohtajan huipputuotteiden parissa nauttien Euroopan johtavan autotalli- ja teollisuusovitoimittajan tuesta.

Olet kärsivällinen, sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt sopeutumaan tiiviiseen työrytmiin. Olet työtä pelkäämätön ja tehtävillesi omistautunut, sekä ulospäin suuntautunut persoona, joka viihtyy asiakasrajapinnassa. Pystyt pitämään myös useita päällekkäisiä tehtäviä hallinnassasi.

Aiempi työkokemus rakennustyömailta on eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Rakennus-, kone- tai sähkötekniikan teknikon koulutus tai vastaava osaaminen tukee arkipäivän rutiinejasi mukavasti. Aiempi työkokemuksesi tietotekniikasta, toiminnanohjausjärjestelmistä ja Office-ohjelmista auttavat myös työtehtäviesi suorittamisessa. Ruotsin ja englannin kielen taidot eivät ole välttämättömiä, mutta luetaan eduksesi.

Tehtävästä antaa lisätietoja 19.-20.9. Jarno Lyyra, puh. 010 836 3000.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen merkillä ”ASENNUSTYÖNJOHTAJA” pyydämme toimittamaan 7.10.2018 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Mesvac Oy

Osaamisalue:

Mesvac Oy

Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen teollisuusoviin, autotallioviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin ja palo-oviin ja niiden huoltoon erikoistunut yritys. Mesvac Oy on osa Hörmann Group-konsernia. Liikevaihtomme on n. 35 milj. € ja henkilöstömäärämme n. 180. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat Kirkkonummen Jorvaksessa.