Etsimme:

Naantalin–Raision alueelle

huoltoasentajaa

 

Tehtävänä on huoltaa ja korjaa teollisuus- ja henkilöliikenneovia, sekä kuormauslaitteita. Asiakas kohteemme sijaitsevat pääasiassa teollisuudessa, logistiikkakeskuksilla ja liikekiinteistöissä.

Huoltoasentajan tehtävä on itsenäistä ja liikkuvaa, jossa työaika alkaa, sekä päättyy kotiisi. Käytössäsi on nykyaikaiset parhaat kunnossapidon työkalut, it-laitteet, huoltoauto ja työhön perehdyttäjät, jotka tukevat sinua työssäsi alusta asti. Huoltoasentajana olet osa yli 100 henkilön kunnossapidon ammattilaistiimiä Suomessa.

Tehtävään valitun henkilön tulee ymmärtää ennakoivan huollon tärkeyden ja merkityksen, sekä osata kone- ja laitemekaniikkaa. Sinulla on myös vähintään sähköalan perusosaaminen hallinnassa.

Olet luotettava, pidät itsenäisestä työstä ja vastuusta ja kykenet oppimaan koko ajan uutta. Työskentelet järjestelmällisesti ja huolellisesti ja tunnet myös tietotekniikkaa. Asiakaskentällä tulet toimeen myös haastavissa tilanteissa tarvittaessa.

Yrityksemme on erittäin vakavarainen ja meillä pääset työskentelemään markkinajohtajan huipputuotteiden parissa nauttien samalla Euroopan johtavan ovitoimittajan tuesta. Lisäksi pääset itse vaikuttamaan säännöllisesti omiin ansioihisi, sillä meillä palkitaan erittäin hyvin kaikki ahkerat työntekijät.

Tehtävästä antaa lisätietoja Pekka Sundholm, 12.- 13.2.2019 puh 010 836 3051

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen merkillä ”Naantali-Raisio huoltoasentaja” oheisen painikkeen kautta 24.2.2019 mennessä.

mesvac.fi

 

Osaamisalue:

Mesvac Oy

Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen autotallinoviin, teollisuusoviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin, palo-oviin ja niiden huoltoon erikoistunut yritys. Mesvac Oy on osa Hörmann Group-konsernia. Liikevaihtomme on n. 35 milj. € ja henkilöstömäärämme n. 180. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa.