Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: mielenterveys- ja päihdepalvelut, Outokumpu (id6900)

  • Sijainti Outokumpu
  • Julkaistu 25.11.2022, 10:00
  • Suljettu 01.03.2023, 0:51
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: mielenterveys- ja päihdepalvelut, Outokumpu (id6900)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON 

Kaipaatko säännöllistä päivätyötä ja joustavuutta työn sekä vapaa-ajan yhdistämiseen? Mahdollisuutta työskennellä etänä noin kaksi päivää viikossa ja käyttää omaa persoonaasi työvälineenä? Tule meille töihin!

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella on haettavana 28.2.2023 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä mielenterveys- ja päihdepalveluissa Outokummussa.

Työn aloitus mielellään mahdollisimman pian. Huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanottohoitajan työhön kuuluu asiakkaan hoidon tarpeen selvittely ja arviointi sekä hoidon suunnittelu ja toteutus asiakaslähtöisesti. Toimintamme on osa paikallista terveysasemaa. Työ sisältää pääasiassa vastaanottotyötä sekä tarvittaessa kotikäyntejä. Työstä 40 % toteutuu etäyhteyksin työnantajan tarjoamin välinein. Voit siis työskennellä myös kotoa käsin, jos siellä on rauhallista ja tietosuoja toteutuu. 

Arvostamme aktiivista mielenterveys ja päihdetyön ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työhön sitoutumista ja kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Korvaushoidon osaaminen sekä toimiminen terveysaseman Meijän mallissa katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. 

Tule meille töihin jos kaipaat: 

  • Säännöllistä päivätyötä 
  • Joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen 
  • Mahdollisuutta työskennellä etänä noin kaksi päivää viikossa 
  • Käyttää omaa persoonaasi työvälineenä 

Lisäksi tarjoamme Sinulle mukavan työyhteisön sekä esihenkilön hyvän tuen, joten hae rohkeasti vaikka vähän kauempaakin meille töihin! 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. 

Palkkaus on 2722,55 euroa / kk . Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. 

Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitulla tulee olla ajokortti. Lisäksi tehtävään valitulta vaaditaan todistus terveydentilasta sekä rikosrekisteriseloste.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sini Ikonen sini.ikonen@siunsote.fi 013-330 7228 tai ylihoitaja Maarit Kinnunen maarit.kinnunen@siunsote.fi 013-330 3817

Tehtävään haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 8.2.2023 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: