Metsä Group

Metsäalan ammattilainen

  • Sijainti Kestilä
  • Julkaistu 13.08.2022, 0:00
  • Suljettu 26.08.2022, 23:59

Metsäalan ammattilainen

Metsäalan ammattilainen

Pyhäntä-Piippola, Oulun hankintapiiri

 

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Haemme metsäasiantuntijaa vastaamaan puukaupasta, metsäpalveluiden myynnistä sekä hyvästä asiakaskokemuksesta. Metsäasiantuntijana pidät aktiivisesti yhteyttä metsänomistajiin ja suunnittelet heille metsänhoitotöitä ja hakkuita metsäluonnon monimuotoisuus ja työturvallisuus huomioiden. Neuvot metsänomistajia kaikissa metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. Työssäsi tarvitaan kykyä tehdä päätöksiä.

Toimipaikkasi on Kestilän paikallistoimisto.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Odotamme sinulta soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, halua metsänomistajien aktiiviseen kontaktointiin sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme vankkaa alan osaamista ja aiempi kokemuksesi vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi.

Miksi Metsä? 

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuudet tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Katso tiedot ja jätä hakemuksesi viimeistään 26.8.2022 oheisen hakupainikkeen kautta.

Metsä Group

Osaamisalue:

Metsä Group

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Meillä investoidaan kasvuun, uusien biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Kansainvälinen konsernimme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen huippuammattilaisille.