Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen. 

Haemme nyt joukkoomme erikoissuunnittelijaa määräaikaiseen sijaisuuteen Lapin luontopalvelut -yksikköön Rovaniemelle, ajalle 1.10.2019—7.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Erikoissuunnittelijana vastaa valtakunnallisesti maastoliikennejärjestelyjen koordinoinnista valtion alueilla. Tehtäviisi kuuluu maastoliikennejärjestelyjen kehittäminen, maastoliikenteen ohjaus ja ohjeistuksen ylläpito. Lisäksi työhön sisältyy maastoliikenteeseen liittyvää talouden ja tilastojen seurantaa, raportointia, viestintää ja sidosryhmäyhteistyötä sekä muita erikseen sovittavia tehtäviä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta tai muutoin hankittua riittävää pätevyyttä. Työssä tarvitset myös aktiivista otetta maastoliikenteen kehittämiseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, tyydyttävää englannin kielen taitoa, hyviä sidosryhmä-, viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja sekä mahdollisuutta matkustamiseen (B-ajo-oikeus). Eduksi luetaan matkailun tuntemus, viestintä- ja paikkatietotaidot, M-files -osaaminen sekä Suomen maastoliikennejärjestelyjen tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat arkisin klo 8.00–16.00: aluepäällikkö Elina Stolt, elina.stolt@metsa.fi, puh. +358 400 398 983, tai aluejohtaja Jyrki Tolonen, jyrki.tolonen@metsa.fi, puh. +358 400 388 609.

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi