Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Haemme nyt joukkoomme idearikasta palvelumuotoilun ammattilaista erikoissuunnittelijan määräaikaiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalveluihin ajalle 1.3.2020–28.2.2021.

Tehtäväsi on koordinoida palvelumuotoilun menetelmin suunniteltava ja toteutettava pilottihanke Nuuksion kansallispuistossa sekä valmentaa henkilöstöämme palvelumuotoilun menetelmien käytössä. Pilottihankkeessa tavoitteena on parantaa asiakkaidemme käyttökokemusta sekä kehittää toimintatapojamme ja palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Hankkeen aikana kartoitetaan nykytilanne, kehitetään kansallispuiston digitaalista asiakaspalvelua sekä maastopalveluita, osallistaen eri käyttäjäryhmiä. Pilottihankkeen oppeja voidaan jatkossa hyödyntää muissakin Metsähallituksen kohteissa ja toiminnassa. Palvelumuotoiluosaamisesi tukee myös Rannikon luontopalvelualueen johtamisen ja toiminnan kehittämistä. Toimit läheisessä yhteistyössä Rannikon aluejohtoryhmän kanssa. Työhön sisältyy yhteistyö palvelumuotoilua hyödyntävien opinnäytteiden tekevien opiskelijoiden kanssa. Toimipisteenäsi voi olla toimipisteemme Vantaalla (Tikkurila) tai Turussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja vankkaa kokemusta palvelumuotoilusta ja toiminnan kehittämisestä muotoilun keinoin. Työssä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta maastokäynteihin. Eduksi luetaan aiempi kokemus retkeilypalveluiden ja asiakaspalvelun kehittämistehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja haastavan tehtäväkentän. Pääset osaksi mielenkiintoista toimialaa, moniammatillista työyhteisöä ja mukavaa tiimiä. Metsähallitus myös tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään hakemukseen CV:n sekä mahdollisen portfolion referensseistäsi (tai linkin portfolioosi).  

Emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa aluejohtaja Henrik Jansson, puh. 0400 328 759.

Osaamisalue: ,

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi