Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Tietohallinto-yksikkö vastaa Metsähallitus-konsernin tietohallinnosta. Metsähallituksen ICT-perustietotekniikkapalvelut tuottavat ulkoiset palveluntarjoajat. Teknologiamme perustuu pääosin Microsoft-ratkaisuihin, ja tavoitteenamme on modernien ratkaisujen hyödyntäminen ympäristössämme.

Haemme nyt joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen tietohallintoyksikköön Vantaalle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Järjestelmäasiantuntijana päätehtäväsi on huolehtia Metsähallituksen identiteetti- ja käyttövaltuushallinnosta sekä siihen liittyvistä toiminnoista. Toimit identiteetinhallintajärjestelmän vastuuhenkilönä, ja suunnittelet järjestelmän kehitystä yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja Metsähallituksen sisäisten toimintojen kanssa. Suunnittelette, kehitätte ja valvotte palveluratkaisuja ulkoisten toimijoiden kanssa. Tehtävänkuva sisältää myös tietoturva-asiantuntijan tehtäviä, mm. poikkeamaprosessit, laadunhallintaa, seurantaa, jatkuvuudenhallintaa sekä varautumissuunnittelua. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tietoturvapäällikön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa tietotekniikan alalta, työkokemusta vastaavista tehtävistä (käyttövaltuushallinnasta, tietoturvaratkaisuista, projektityöskentelystä ja palvelunhallinnasta), ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Ymmärrät identiteetin hallinnan ja tietoturvan merkityksen ja mahdollisuudet moderneissa tiedonhallintaympäristöissä. Lisäksi ymmärrät yleisimmät identiteetinhallintateknologiat (esim. AD, ADFS, Azure AD) ja erilaiset käyttäjän tunnistus- ja autentikointimenetelmät. Myös työasemien, palvelimien ja mobiililaitteiden tietoturvaratkaisut sekä verkkojen suojausratkaisut ovat sinulle tuttuja.

Eduksi katsotaan osaaminen Microsoft-teknologioista (O365-pilvipalvelut, Azure, Powershell, SQL server ja Biztalk server), Microsoft-tietoturvaratkaisuista, erilaisista liittymätekniikoista, sovellusvirtualisointiympäristöistä (Citrix), Oracle-tietokannoista, palvelumuotoilusta ja ITIL-viitekehyksestä. Toivomme sinulta aloitteellista ja aktiivista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä priorisoida tehtäviäsi monipuolisessa ympäristössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.8.2019 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa järjestelmäpäällikkö Jonna Savikumpu, puh. 020 639 4655. Tavoitettavissa parhaiten  tiistaina 13.8. klo 9-10 ja torstaina 15.8. klo 14-15.

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi