Tuusulan kunta

Ympäristösuunnittelija

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 17.10.2022, 9:00
  • Suljettu 18.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ympäristösuunnittelija

KESKI-UUDENMAAN YMPÄRISTÖKESKUS  

Järvenpää – Kerava – Mäntsälä – Nurmijärvi – Tuusula

Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen ympäristönsuojeluyksikkö huolehtii sopijakuntiensa Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärvin ja Tuusulan kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle kuuluvista ympäristönsuojelun kehittämis-, seuranta- ja yhteistyötehtävistä.

Haemme ympäristönsuojeluyksikköön vakituiseen virkaan

ympäristösuunnittelijaa

Ympäristösuunnittelijan tehtäviin kuuluvat vesienhoitoon liittyvät suunnittelu- ja hanketehtävät erityisesti maatalouden vesiensuojelussa, kuten hankkeiden suunnittelu, toteutus ja koordinointi sekä hankkeisiin liittyvien päätösten ja hakemusten valmistelu. Tehtävässä työskennellään myös maastossa, otetaan vesistönäytteitä, neuvotellaan maaomistajien kanssa ja annetaan neuvontaa maanviljelijöille.

Edellytyksenä on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä kokemus vesienhoidon suunnittelu- ja hanketehtävissä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Keski-Uudenmaan aluetuntemus ja tutkimuskokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Teknisten sopimuksen mukaan. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3493,25 €/kk. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 17.11. mennessä sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. 

Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Tapio Reijonen, p. 040 314 4727, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tuusula.fi.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi