Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme luonnonsuojelupäällikköä vakituiseen virkasuhteeseen Metsähallituksen Järvi-Suomen luontopalveluihin 1.2.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan).  

Luonnonsuojelupäällikkönä vastuullasi on luonnon ja kulttuuriperinnön suojelu -prosessin henkilöstö- ja talousjohtaminen sekä toiminnan suunnittelu, seuranta ja kehittäminen. Toimit valmentavana johtajana asiantuntijatiimissä, johon kuuluu noin 20 vakinaista sekä vaihteleva määrä määräaikaista henkilöstöä eri toimipaikoissa. Sektorivastuusi lisäksi olet Järvi-Suomen luontopalvelujen johtoryhmän jäsenenä osa koko alueyksikön toiminnan johtamista ja kehittämistä. Viran toimipaikka on jokin Metsähallituksen Järvi-Suomen luontopalvelujen toimipaikoista, esimerkiksi Hämeenlinna, Jyväskylä, Kuopio tai Savonlinna. 

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa henkilöjohtamisosaamista, aiempaa kokemusta asiantuntijatiimin esimiestehtävistä sekä aktiivista kehittämisotetta. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, taitavaa oman työn johtamista sekä ketterien toimintatapojen (esim. Lean, Agile) hallintaa. Kielitaitovaatimuksina ovat erinomainen suomen kielen, tyydyttävä ruotsin kielen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan aiempi kokemus jatkuvan parantamisen kulttuurin ja menetelmien soveltamisesta käytännössä sekä ympäristöhallinnon tuntemus.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön sekä erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän. Pääset osaksi mielenkiintoista toimialaa, moniammatillista työyhteisöä ja mukavaa tiimiä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.  

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2021 osoitteessa http://www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään hakemukseen myös CV:si. Metsähallitus noudattaa rekrytoinnissa julkisuuslakia.   

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Annamme mielellämme lisätietoja virasta. Kysymyksiisi vastaavat aluejohtaja Jouni Aarnio, puh. 040 735 2804 (jouni.aarnio@metsa.fi) tai muutospäällikkö Jouni Penttinen, puh. 040 775 3902 (jouni.penttinen@metsa.fi).

Hakua tehdään yhteistyössä Momentous Oy:n kanssa.

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi