Metsähallitus

Luontokartoittaja (hyönteisnäytteet), Jyväskylä tai muu

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 29.07.2022, 11:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luontokartoittaja (hyönteisnäytteet), Jyväskylä tai muu

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme luontokartoittajaa määräaikaiseen työsuhteeseen hyönteisnäytteiden nypintään ja esikäsittelyyn ajalle 1.9.-30.11.2022.  

Työtehtävänäsi on erotella mm. Beetles-LIFE-hankkeessa kerätyistä pyydysnäytteistä kovakuoriaiset, luteet, kaskaat ja kempit sekä osasta näytteistä myrkkypistiäiset, kätköpistiäiset, sahapistiäiset, kärpäset ja sääsket omiksi näytteikseen. Toimipaikasta sovitaan erikseen. Mahdollisuus etätyöhön sekä oman työskentelytilan, pakastimen ja mikroskoopin käyttöön katsotaan eduksi.  

Hakijalta edellytetään hyönteisiin liittyvää harrastuneisuutta tai opintoja sekä hyönteistuntemusta. Tehtävässä vaaditaan kykyä erottaa yllä kerrotut ryhmät toisistaan, kykyä itsenäiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön sekä huolellisuutta.  Eduksi katsotaan laajempi hyönteisten tuntemus (esim. jonkin hyönteisryhmän syvempi lajintuntemus) sekä aiempi kokemus hyönteisnäytteiden erottelusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän. Pääset osaksi mielenkiintoista toimialaa, moniammatillista työyhteisöä ja mukavaa tiimiä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8.2022 osoitteessa http://www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään hakemukseen myös CV:si. Emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat tehtävän sisällön osalta suojelubiologi Sampsa Malmberg  puh. 040-5839648, sampsa.malmberg(at)metsa.fi ja erikoissuunnittelija Petri Silvennoinen puh. 040-5129184 petri.silvennoinen(at)metsa.fi

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi