Metsähallitus

Maankäyttöasiantuntija, Lappi

  • Sijainti Sodankylä
  • Julkaistu 29.07.2022, 14:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Maankäyttöasiantuntija, Lappi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Maankäyttöyksikkö hakee Lappiin maankäyttöasiantuntijaa vakituiseen tehtävään, aloitus 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Maankäyttöasiantuntijana vastaat Metsähallituksen liiketoiminta-alueiden käyttöoikeus- ja maanvuokrasopimuksista sekä suostumuksista ja maankäytön edunvalvonnasta. Tehtäviisi kuuluu myös metsätilojen kiinteistökauppa. Tulet osaksi 13-henkistä Maankäyttösopimukset-tiimiä. Tehtävän toimipaikka on Rovaniemi, Sodankylä, Kittilä tai mahdollisesti myös jokin muu Länsi-Lapin toimipisteemme sopimuksen mukaisesti. 

Sinulla on tehtävään soveltuva metsä- tai maanmittausalan koulutus ja siihen liittyvää kokemusta. Maankäytön edunvalvontaan, metsäkiinteistökauppaan ja maanmittaustoimituksiin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Olet vastuullinen, kokonaisuuksia hyvin hallitseva ja yhteistyökykyinen sekä pärjäät hyvin myös asiakas- ja sidosryhmäympäristössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.  

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.8.2022 mennessä osoitteessa http://www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa maankäyttöesimies Timo Orre, timo.orre@metsa.fi, puh. 0400 454190.

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi