Ikifit Oy

Vastaava sairaanhoitaja, Hyvinvointikoti Taimi, Ylöjärvi

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 05.05.2023, 12:00
  • Suljettu 08.06.2023, 11:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastaava sairaanhoitaja, Hyvinvointikoti Taimi, Ylöjärvi

VASTAAVA SAIRAANHOITAJA, tervetuloa Hyvinvointikoti Taimiin!

Perustehtäväsi on vastata yksikön hoidollisesta osaamisesta ja lääkehoidosta. Olet tiimisi tuki. Osallistut myös hoitoon ja kuntouttavaan hoivatyöhön. Sinulla on työparinasi toinen vastaava hoitaja.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta ja hyvää suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, toimivan työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi. Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti ja työ on kaksivuorotyötä.

Hyvinvointikoti Taimi on viime vuonna toimintansa aloittanut 30-paikkainen, ympärivuorokautista hoivaa ja kuntoutuspalveluita tarjoava ryhmäkoti ikäihmisille Ylöjärven Metsäkylässä. Uudisrakennuksen kaikki tilat on suunniteltu asumispalvelutoimintaa varten ja ovat täysin esteettömät.

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Osaamisalue: