Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

”Etelä-Savosta vetovoimaisin järvi- ja vapaa-ajankalastuskohde” on Metsähallituksen hallinnoima ja maaseuturahaston rahoittama yhteistyöhanke Etelä-Savossa. Hanke kehittää osakaskuntien toimintaa, lupamyyntiä ja tiedotusta sekä tukee maakunnallista yhteistyötä kalastusmahdollisuuksien parantamiseksi. Tavoitteena on myös edistää vesialueen omistajarakenteen yhtenäisyyttä tukemalla osakaskuntien yhdistymistä yhdessä vesialueen omistajien ja kalatalousalueiden kanssa. Hanke käynnistyy 1.9.2020.

Haemme nyt joukkoomme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Eräpalvelut-vastuualueelle Mikkeliin, ajalle 1.9.2020–31.12.2022.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toteuttamisesta ja taloudesta kokonaisuutena, tuotat tarvittavia raportteja ja teet sidosryhmäyhteistyötä. Johdat osakaskuntien yhdistämisprosessia ja maaseudun yhteistoiminnan järjestämistä, sekä kehität sähköisiä palveluita. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kalatalousalan koulutusta sekä yhteisaluelain, kalastuslain ja kalastusasetuksen tuntemusta. Työssä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja haastavissakin tilanteissa, itsenäistä työotetta, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä B-ajokorttia. Osakaskuntien yhdistämisprosessin tuntemus ja kokemus hanketoiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.7.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat eräsuunnittelija Eero Hartikainen (eero.hartikainen@metsa.fi  tai puh. 0206 396178), erätalouspäällikkö Jussi Viitanen (jussi.viitanen@metsa.fi tai puh. 0206 394584) sekä kalastusbiologi Teemu Hentinen (teemu.hentinen@ely-keskus.fi tai puh. 0295 024 037).

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi