Metsähallitus

Projektisuunnittelija (Liito-orava LIFE), Luontopalvelut

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 10.08.2022, 9:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektisuunnittelija (Liito-orava LIFE), Luontopalvelut

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme joukkoomme Luontopalveluihin projektisuunnittelijaa Liito-orava-LIFE-hankkeeseen ajalle 1.10.2022-31.3.2025. Aloitus sopimuksen mukaan.

Liito-orava-LIFE on mittava yhteistyöhanke, jossa parannetaan uhanalaisen liito-oravan suojelutasoa kohentamalla sen elinolosuhteita, kokoamalla koulutusmateriaaleja ja lisäämällä liito-oravatiedon saatavuutta maankäytön suunnittelijoiden arjessa. Metsähallituksen Luontopalvelut vetää hanketta, ja mukana yhteistyössä on 17 organisaatiota Suomesta ja Virosta.

https://www.metsa.fi/projekti/liito-orava-life/

Projektisuunnittelijana tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua Liito-orava-LIFE-hankkeen hallinnolliseen työhön, tekniseen ja taloudelliseen seurantaan, raportointiin ja viestintään. Lisäksi tuet projektipäällikköä hankkeen toteuttamisessa, yhteydenpidossa kumppaneiden välillä, projektikokonaisuuden koordinoinnissa ja toimit tarvittaessa hänen varahenkilönään. Viestintätehtäviin kuuluu someviestintää sekä mediatilaisuuksien ja monenlaisten tapahtumien järjestämistä. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista niin Suomessa kuin ulkomailla. Muut tehtävät määritellään hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja kokemusta projektitoiminnasta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, someviestintätaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja ajokorttia, mutta myös joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Eduksi katsotaan kiinnostus hankkeen aihepiiriin ja aiempi kokemus LIFE-hankkeista.

Projektisuunnittelijan toimipaikkana on jokin Metsähallituksen toimipiste sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä alan kovimpien asiantuntijoiden kanssa, saat rautaista kokemusta ison hankkeen vetämisestä ja pääset etulinjaan kuulemaan, mistä liito-oravan suojelussa nyt puhutaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Metsähallituksen ja kumppaniorganisaatioiden asiantuntijoiden sekä ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.8.2022 osoitteessa  www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään hakemukseen myös ansioluettelon (CV). Emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

 

Lisätietoja:     

Projektipäällikkö Eija Hurme +358 (0) 40 486 0563 (tavoitettavissa 15.-26.8.2022)

Suojelubiologi Ilkka Immonen +358 (0) 40 186 2553 (lomalla 15.-19.8.2022)

Osaamisalue: ,

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi