Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

”Etelä-Savosta vetovoimaisin järvi- ja vapaa-ajankalastuskohde” on Metsähallituksen hallinnoima ja maaseuturahaston rahoittama yhteistyöhanke Etelä-Savossa. Hanke kehittää osakaskuntien toimintaa, lupamyyntiä ja tiedotusta sekä tukee maakunnallista yhteistyötä kalastusmahdollisuuksien parantamiseksi. Tavoitteena on myös edistää vesialueen omistajarakenteen yhtenäisyyttä tukemalla osakaskuntien yhdistymistä yhdessä vesialueen omistajien ja kalatalousalueiden kanssa. Hanke käynnistyy 1.9.2020.

Haemme nyt joukkoomme projektisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Eräpalvelut-vastuualueelle Mikkeliin, ajalle 1.9.2020–31.10.2022.

Projektisuunnittelijana avustat projektipäällikköä hankkeen toteuttamisessa ja siitä tiedottamisessa. Vastaat vesialueen omistajaselvityksistä, kokousjärjestelyistä ja osakaskuntien toiminnan kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kalatalousalan koulutusta, yhteisaluelain tuntemusta sekä käyttökokemusta ArcGis-paikkatieto-ohjelmistosta. Työssä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, itsenäistä työotetta, osakaskuntien yhdistämisprosessin tuntemusta sekä B-ajokorttia. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.7.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat eräsuunnittelija Eero Hartikainen (eero.hartikainen@metsa.fi  tai puh. 0206 396178), erätalouspäällikkö Jussi Viitanen (jussi.viitanen@metsa.fi tai puh. 0206 394584) sekä kalastusbiologi Teemu Hentinen (teemu.hentinen@ely-keskus.fi tai puh. 0295 024 037).

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi