Metsähallitus

Puistomestari (vankityönjohto), Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 26.07.2022, 10:00
  • Suljettu 16.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Puistomestari (vankityönjohto), Hämeenlinna

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme puistomestaria vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) Järvi-Suomen luontopalvelut -yksikköön.

Tehtäviisi kuuluvat avovankien työnjohto ja ohjaaminen maastorakenteiden ja reittien huolto-, ylläpito- ja rakentamistehtävien yhteydessä. Metsähallitus tekee yhteistyötä avovankiloiden kanssa tarjoamalla työkohteita suojelualueilla. Työskentelyalueita ovat  Evon retkeilyalue, Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistot sekä muut pienemmät kohteet. Työpisteenä toimii Hämeenlinna.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä työyhteisötaitoja, työnjohto-osaamista, itsenäistä työotetta, kokemusta rakentamis- ja huoltotöistä, hyviä maastossa liikkumisen taitoja sekä laajaa työkoneiden ja kaluston käyttötaitoa. Edellytämme valmiuksia ArcGIS -pohjaisen Palveluvarustuksen tietojärjestelmän (PAVE) sekä sen maastosovelluksen (MaastoLaPa) käyttöön. Työssä tarvitset myös ajokorttia (BE). Paikallistuntemus, luonto- ja retkeilytuntemus luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta vankityönjohdosta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa vastaa 8.8.2022 alkaen kenttäpäällikkö Arto Pummila p. 040 7515305. Tavoitettavissa ma-pe klo 7.30-9.00.

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi