Metsähallitus

Tietojärjestelmäasiantuntija

  • Sijainti Varsinais-Suomi, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Satakunta, Päijät-Häme, Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjanmaa, Pirkanmaa, Lappi, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Kainuu, Etelä-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Ahvenanmaa
  • Julkaistu 10.10.2022, 17:00
  • Suljettu 31.10.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tietojärjestelmäasiantuntija

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme tietojärjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen konsernin tietohallintoyksikköön Metsätalouden ICT-palvelut -tiimiin. Tehtävän aloitus ja toimipaikka ovat sovittavissa.

Metsätalouden ICT-palvelut -tiimi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n liiketoimintasovellusten kehittämisestä ja palvelutuotannosta. Tietojärjestelmäasiantuntijana tehtäväsi liittyvät järjestelmiin, joilla tuetaan Metsähallitus Metsätalous Oy:n metsäsuunnittelun prosesseja. Kehität järjestelmiä yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa ja osallistut palvelunhallintaan. Olet mukana järjestelmien muutosten määrittelyssä ja testaamisessa sekä vastuullasi olevien sovellusten tuotannossa tapahtuvissa selvittely- ja ratkaisutehtävissä. Dokumentoit työsi tulokset laadukkaasti. Dokumentoit työsi tulokset laadukkaasti.

Olet innostunut kehittämisestä ja sinulla on ratkaisuhakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit tehokkaasti ja sujuvasti yhteistyössä järjestelmien omistajien sekä järjestelmätoimittajien palvelu- ja projektitiimien kanssa. 

Odotamme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta räätälöityjen ICT-palveluiden kehittämisestä ja hallinnoinnista jatkuvassa palvelussa
  • kokemusta paikkatietojärjestelmistä
  • osaamista tiedon mallinnuksesta ja tietokannoista
  • metsäalan ja erityisesti metsäsuunnittelun tuntemusta
  • osaamista järjestelmien ketterästä kehittämisestä
  • kykyä tietojärjestelmien toiminnalliseen suunnitteluun yhdessä käyttäjien kanssa
  • kykyä työskennellä rohkeasti ja määrätietoisesti ICT-toimittajien kanssa
  • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa 
  • sujuvaa suomen kielen osaamista 

Tarjoamme haastavaa ja itsenäistä tehtäväkenttää, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi. Tehtävä on näköalapaikka Metsätalouden operatiiviseen toimintaan ja tietojärjestelmäkokonaisuuteen.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Tietojärjestelmäpäällikkö Hanna Soinne, puh. 040-5301592. Tavoitettavissa parhaiten 18.10.2022 klo 11–13 ja 25.10.2022 klo 11–13.

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi