Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Suomen tavoite on olla maailman ensimmäinen fossiilivapaa hyvinvointiyhteiskunta vuoteen 2035 mennessä. Uusiutuvan energian tuotantomahdollisuuksien lisääminen on osa myös Metsähallituksen strategiaa ja ilmasto-ohjelmaa. Tulevina vuosina valtion maille on rakentumassa uutta tuulivoimaa vähintään 400 megawatin edestä, ja Metsähallituksen roolina on kehittää hankkeet rakennusvalmiiksi. Meillä on pitkä kokemus tuulivoiman hankekehityksessä.

Haemme nyt joukkoomme tuulivoiman hankekehittäjiä (kaksi avointa paikkaa) vakituiseen työsuhteeseen Kiinteistökehitys-yksikköömme Vantaalle, Ouluun tai Vaasaan. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Hankekehittäjänä vastaat tuulivoimahankkeiden suunnittelusta niin maalla kuin merelläkin, erilaisista puiston rakentamiseen liittyvistä lupa-asioista sekä osallistut kaavoitukseen ja edunvalvontaan. Etätyö on tehtävässä mahdollista. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista lähinnä kotimaassa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta tuulivoima-alalta. Hankekehittäjänä teet tiivistä yhteistyötä eri alojen konsulttitoimistojen ja viranomaisten kanssa, joten tarvitset hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Kielitaitovaatimuksena on sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä sopii sinulle, jos ajattelet strategisesti ja analyyttisesti ja työskentelet ratkaisukeskeisesti. Arvostamme myös halukkuutta oppia uutta modernilla toimialalla.

Työssä menestymisesi tueksi saat parhaista alan osaajista koostuvan tuulitiimin jäsenet. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan uusiutuvan energian tuotannon hankkeiden parissa ja yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Hankkeissamme on hyvä yhteishenki ja reipas tekemisen meininki. Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet työ uralla kehittymiseen.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.2.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa hankekehityspäällikkö Ville Koskimäki, puh. 0206394021.

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi