Haemme nyt joukkoomme

vakituiseen työsuhteeseen

TOIMISTONHOITAJAA

 

vastaamaan toimisto- ja jäsenpalveluidemme tuottamisesta yhdessä toimistopäällikön kanssa. Toimipaikkana Kuopion toimisto. Pääasiallisia työtehtäviä ovat palkanlaskenta, puumaksut, urakointimaksut, laskutus ja perintä, sekä jäsenrekisterin ylläpito.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään opistotasoista kaupallista koulutusta, sekä useamman vuoden työkokemusta taloushallinnon työtehtävistä. Aikaisempi menestyksekäs työskentely esim tilitoimistossa antaa hyvät valmiudet menestyä myös tässä tehtävässä.

Saatat olla etsimämme henkilö jos olet tarkka ja huolellinen, toimit oma-aloitteisesti ja pidät asiakastyöstä, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja luontainen työskentelytapasi perustuu sujuvaan yhteistyöhön sekä omaat myönteisen kehitysasenteen.

Tarjoamme YT/Meto TES:n mukaisen kilpailukykyisen palkan, nykyaikaiset työvälineet, haasteellisen tehtävän kehittyvässä työyhteisössä sekä kannustavan palkkausjärjestelmän. Tehtävä tulee ottaa vastaan 2021 aikana.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savon hallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään 31.10.2021 oheisen hakupainikkeen kautta. Sähköpostin aihekenttään ”Toimistonhoitaja”. Tiedotamme valinnasta kotisivuillamme.

Lisätietoja antaa 25.-26.10. toimistopäällikkö Susanna Purhonen puh. 0400 330 674.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo

Osaamisalue: ,

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo palvelee metsänomistajia 8 kunnan alueella. Päätoimistomme on Kuopiossa. Palveluksessamme on 31 toimihenkilöä.