Helsingin kaupunki

Erityissuunnittelija (toinen aste ja vapaa sivistystyö)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.11.2022, 9:00
  • Suljettu 14.11.2022, 16:00

Erityissuunnittelija (toinen aste ja vapaa sivistystyö)

Haluaisitko tehdä vaikuttavaa työtä strategian edistämiseksi? Sytytkö monipuolisista ja haastavista tehtävistä? Teetkö mielelläsi yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa?

Tule meille erityissuunnittelijaksi!

Haemme lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön palvelukokonaisuuden johdon tueksi alan vahvan ja monipuolisen tuntemuksen ja osaamisen omaavaa asiantuntijaa!

Lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön palvelukokonaisuus vastaa kaupungin suomenkielisten lukioiden, Stadin ammatti- ja aikuisopiston ja suomenkielisen työväenopiston toiminnasta sekä toisen asteen opiskelijahuoltopalveluista. Palvelukokonaisuuden 1800 työntekijää mahdollistavat oppijoiden, työelämän ja yhteiskunnan tarpeita nyt ja tulevaisuudessa palvelevan toiminnan toteutumisen lukio- ja ammatillisen koulutuksen 22 000 opiskelijalle ja vapaan sivistystyön 85 000 asiakkaalle.

Toimit yhteistyössä toisen erityissuunnittelijan kanssa palvelukokonaisuuden johdon asiantuntijana ja valmistelijana ajankohtaisissa ja tulevaisuuden ennakointiin liittyvissä asioissa. Työskentelylläsi tuet strategian toteuttamista palvelukokonaisuutesi palveluissa osana toimialan ja kaupungin strategian edistämistä.

Keskeistä tehtävissäsi on tiedolla johtamisen tukeminen. Osallistut talousarvion valmisteluun tuottamalla tietoa toimintaympäristön tilasta sekä valmistelemalla tavoitteita ja mittareita. Raportoit, analysoit ja kokoat tietoa visuaalisesti selkeässä muodossa johtamisen ja päätöksenteon tueksi. Tehtäviisi kuuluu myös valtakunnallisten kasvatuksen ja koulutuksen asioiden seuranta ja vaikuttaminen sekä mm. hallitusohjelmaan liittyvien toimenpiteiden valmistelua ja koordinointia. Lisäksi olet mukana kaupungin ja toimialan edunvalvonta-asioiden valmisteluissa.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää suomen kielen sekä tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi edellytämme kasvatuksen ja opetuksen tuntemusta.

Tehtävässä menestymistä tukee se, että ajattelet strategisesti ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Haluat vaikuttaa sekä toimia johdon kumppanina asioiden valmistelussa kokonaisvaltaisesti, ennakoivasti ja vakuuttavasti tuottaen ratkaisuja palvelukokonaisuuden eri tarpeisiin. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa sekä alan yhteistyöverkostoissa Suomessa ja kansainvälisesti, joten olethan vahva verkosto-osaaja sekä vuorovaikuttaja suomeksi ja englanniksi. Toivomme, että osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation kokonaisuutta. Sinulle työn merkityksellisyys ja laaja-alaisuus on tärkeää.

Tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi.

Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu palvelukokonaisuuden johtajan alaisuuteen. Tehtävä alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen ja tule tekemään töitä meidän kanssamme! Me odotamme sinua!

Palkka: 4069,29 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Palvelussuhde: 1.1.2023
Lisätietoa: https://www.hel.fi/fi/paatoksenteko-ja-hallinto/kaupungin-organisaatio/toimialat/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala

Lisätietoja tehtävästä:

lukio- ja ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön palvelukokonaisuuden vs. johtaja Harri Korhonen
09 310 86432

erityissuunnittelija Anssi Ahlberg
09 310 22241

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii