Haemme Kalkun yksikköön

ASSISTENTTIA

vakituiseen työtehtävään hoitamaan monipuolisia henkilöstöpalvelu- ja toimistotehtäviä. Kalkun yksikköön kuuluu Kalkun, Niinisalon ja Säkylän toimipaikat. Tuet ja ohjeistat esimiehiä sekä koko toimipaikan henkilöstöä henkilöstöasioihin liittyvissä kysymyksissä yrityksen henkilöstökäytäntöjen mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kokous- ja matkajärjestelyt, postinkäsittely, toimipaikan sisäinen viestintä ja muut avustavat tehtävät. Huolehdit koulutusjärjestelyistä, vierailuista ja toimit yhteyshenkilönä oppilaitosten ja muiden yhteistyökumppaneiden suuntaan. Esimiehenäsi toimii yksikönpäällikkö. Työpisteesi sijaitsee Tampereella Kalkussa ja tehtävään sisältyy säännöllisiä käyntejä myös Niinisalossa ja Säkylässä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta käytännön assistenttitehtävistä sekä henkilöstöasioiden hoidosta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja toimit palveluhenkisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista, itsenäistä ja vastuullista toimintaotetta etkä vierasta rutiinitehtäviäkään. Eduksi katsomme teknologiateollisuuden työehtosopimuksen tuntemuksen. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen myötä mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä hyvässä työilmapiirissä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää henkilöstöasiantuntija Emilia Vibergiltä  tiistaina 27.8.2019 kello 12:00-15:00 tai tiistaina 3.9.2019 kello 9:00-12:00, puh. 040 315 7646, etunimi.sukunimi@millog.fi 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.9.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.

Osaamisalue: ,