Haemme ICT-projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tehtäviin kuuluu vastuullesi nimettyjen ICT-projektien ja -muutoksien hallinta yhdessä muun tiimin, toimittajien ja käyttäjäorganisaation kanssa. Projektimme liittyvät pääosin M-files ja SAP -tietojärjestelmiin ja projektivastuita voidaan kohdentaa henkilön osaamisen mukaan. Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja hallitset projektinhallinnan sekä ICT-palveluhallinnan perusteet ja työvälineet. Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus. 

Työskentelytavoiltasi olet systemaattinen ja ratkaisuhakuinen, työntekijänä yhteistyökykyinen, vastuullinen ja kehittymishaluinen. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.5.2020-1.8.2021, ajat ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti valittavan henkilön kanssa. 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän osaavassa ja innostavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää edelleen omaa osaamistasi.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Ole yhteydessä yritysinfrajohtajaan Toni Liukkoseen, puh. 040 315 7606. Hae tehtävää palkkatoiveineen 5.5.2020 mennessä osoitteessa  www.millog.fi/meille-toihin/.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  

Osaamisalue: