Millog

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lievestuore

  • Sijainti Lievestuore
  • Julkaistu 01.08.2022, 9:00
  • Suljettu 22.08.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lievestuore

Haemme Lievestuoreelle, Jyväskylän kupeeseen

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA.

Toimit asiantuntijana teknisellä osastolla henkilökohtaisten suojavälineiden (CBRN) ja pioneerijärjestelmien elinkaaren hallinnan ja suunnittelun parissa. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa kunnossapidon suunnittelun ja kehittämisen tehtävissä, sekä teknisenä tukena kunnossapidolle ja asiakkaille. Vastaat kunnossapito-ohjelmien ja dokumentaation sisällöstä ja niiden kehittämisestä, lisäksi osallistut kunnossapidon asiantuntijana asiakkaan materiaalihankkeisiin ja tarjouslaskentaan.

Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtävässä menestyminen edellyttää insinööritutkintoa ja soveltuvaa työkokemusta, kiinnostusta teknisiin järjestelmiin sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Persoonana olet ulospäin suuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen, työskentelyotteesi on aktiivinen ja itseohjautuva.

Katsomme eduksi vapaapalokuntataustan tai muun pelastusalan kokemuksen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta muutamana päivänä kuukaudessa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Työtä on mahdollista tehdä 60% työajasta etänä hybridimallimme mukaisesti.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Työsuhde-etuihimme kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työsuhdepolkupyörä, ePassi Flex (liikunta-, kulttuuri-, ja hyvinvointietu), ePassi lounasetu ja liukuva työaika.

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Kimmo Määtältä, puhelin 040 315 7785, etunimi.sukunimi@millog.fi

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 21.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Osaamisalue: ,