Millog

Projekti-insinööri, Millog Oy Pansio tai Tampere

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 17.08.2022, 14:30
  • Suljettu 05.09.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projekti-insinööri, Millog Oy Pansio tai Tampere

Haemme Millogille Turun Pansion tai Tampereen toimipaikalle  

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

Elinjakson- ja dokumentaatiohallinnan tehtäviin.

Tehtävässä työskentelet osana Millogin projektiorganisaatiota, läheisessä yhteistyössä laitevalmistajien ja Millogin kunnossapito-organisaation kanssa.

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta integrated Logistics Support- (ILS) ja Life Cycle Management-toiminnoista sekä osaamista tuotteiden elinkaarimallista ja siihen liittyvistä analyysimenetelmistä. Olet toiminut asiakastoimitusprojekteissa vähintään kotimaassa sekä omaat erinomaisen suomen ja hyvän englanninkielen taidon.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen puolustusteollisuuden tai Puolustusvoimien parista. Lisäksi pidämme etuna elinkaarenhallinnan tietojärjestelmien, kuten toiminnanohjauksen, vaatimustenhallinnan ja käytettävyyden mallintamisen osaamista. Tehtävään liittyen käytössämme ovat mm. Polarion, Jira, ELMAS ja SAP.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

  • Kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi Flex
  • Lounasetu
  • Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
  • Työsuhdepolkupyörä

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Juha Reivolahdelta, puh. 040 315 7923 / etunimi.sukunimi@millog.fi tai Ilari Valtoselta, puh. 040 315 8398 / etunimi.sukunimi@millog.fi

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 4.9.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

 

Osaamisalue: ,