Haemme TVJ (Tiedustelu-Valvonta-Johtaminen) -toimialalle Riihimäelle 

TIETOLIIKENNEASIANTUNTIJAA 

 

Millainen tehtävä sinua odottaa?

Osallistut Millogin asiakkaiden järjestelmähankkeisiin ja niiden ylläpitoon. Tehtäväkenttä muodostuu järjestelmien kehittämisestä, testaamisesta, päivittämisestä ja tietoturva-asioista. Toimenkuvan sisältö ja vaativuus ovat osittain muokattavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtävässä menestyminen edellyttää tietotekniikka-alan tutkintoa ja soveltuvaa työkokemusta. Erityisosaamista toivomme tietoliikenteestä sekä tietoturvasta. Lisäksi tunnet Linux-käyttöjärjestelmien ylläpitoa ja virtualisointiratkaisuita. Toimit oma-aloitteisesti, aikaansaavalla ja ahkeralla otteella ja sopeudut pitkäjänteiseen työskentelyyn. Arvostamme myös projektiosaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, asiakasläheisen ja teknisesti mielenkiintoisen tehtäväkentän. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio. Lisäksi lupaamme sinulle myös hyvän perehdytyksen ja koulutusta työn tueksi. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai yrityksestä? Soittele rohkeasti ryhmäpäällikkö Antti Juntuselle, puh. 040 315 7279, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.10.2021 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Osaamisalue: