Oletko kiinnostunut viestinnästä ja hallitsetko somen kiemurat? Onnistuuko sinulta sisällöntuottaminen ja ymmärrät jo hieman, miten datan analysointi ja mittaaminen liittyy aiheeseen? 

 

Etsimme Millog-yhtiöille viestinnän harjoittelijaa 

Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan viestinnän erilaisiin tehtäviin niin sosiaalisen median päivityksien ja kampanjoiden parissa kuin sisällöntuottamisessa sisäisiin ja ulkoisiin kanaviin. Työssäsi tulet myös analysoimaan ja mittaamaan eri kampanjoiden dataa. Lisäksi osallistut webinaarien järjestämiseen ja avustat muissa viestinnän, henkilöstöhallinnon sekä myynnin- ja markkinoinnin tehtävissä viestinnän näkökulmasta. 

Meillä on mahdollisuus suunnitella työnkuvaasi yhdessä niin, että pääset oppimaan sinua kiinnostavia asioita!

 

Olisitko etsimämme henkilö?

Etsimme tehtävään opintojen loppuvaiheen viestinnän tai markkinoinnin opiskelijaa, jolla on vahva kiinnostus viestinnän- ja digimarkkinoinnin tehtäviin. Toimit oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä otteella sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Pääset hyödyntämään myös organisointikykyäsi, sillä olet mukana erilaisissa viestinnän projekteissa. Tehtävässä tuotat sisältöä niin suomeksi kuin englanniksi, joten odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksesi katsomme, jos sinulla on jo kokemusta sisällön ja kampanjoiden tuottamisesta sosiaaliseen mediaan sekä datan analysoinnista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän viestinnän ja markkinoinnin parissa, jossa sinulla on mahdollisuus oppia laaja-alaisesti sisällöntuottamisesta sekä analytiikasta ja sen hyödyntämisestä markkinoinnissa. Harjoittelu on palkallinen ja kestää kuusi kuukautta. Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus aloittaa harjoittelussa jo tämän vuoden puolella, mutta aloitusajankohta sovitaan yhdessä. 

 

Lisätiedot & hakeminen 

Mahdollisten tiedustelujen ja kysymysten merkeissä voit kääntyä viestintäpäällikkö Maria Takalon puoleen. Marian tavoitat numerosta 040 315 7020 seuraavina ajankohtina: ke 6.10 klo 9-12 ja 16-18, 8.10. klo 10-12 ja 13-15, ke 13.10 klo 9-12 ja 13-16 ja ke 20.10. klo 9-15.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi 24.10.2021 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Osaamisalue: ,