Haemme Vekaranjärvelle Maajärjestelmät -toimialalle 

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

 

Yksikköön kuuluvat Vekaranjärven toimipaikan lisäksi Haminan ja Lappeenrannan toimipaikat. Yksikön kokonaisvahvuus on 70 henkilöä ja sen toiminta painottuu ajoneuvoihin, aseisiin sekä elektroniikkaan liittyviin huolto- ja korjaustöihin. Yksikönpäällikkönä vastaat yksikön toiminnasta ja kehittämisestä sekä osallistut toimialan johtoryhmän työskentelyyn raportoiden tehtävässäsi toimialajohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi tekniikan alalta ja kokemusta esimiestyöstä sekä tuotanto- tai huoltotoiminnan operatiivisesta johtamisesta. Arvostamme kokemusta moderneista kunnossapidon menetelmistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. Eduksi katsomme kokemuksen Puolustusvoimien toiminnasta ja järjestelmistä.

Vahvuuksiisi kuuluvat sujuvat yhteistyötaidot niin oman organisaation kuin eri ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toivomme sinulta sekä asioiden- että ihmistenjohtamistaitoja. Olet vahva vuorovaikuttaja, aktiivinen sekä järjestelmällinen toimija ja viet asioita eteenpäin määrätietoisesti. Persoonaltasi olet tavoitteellinen ja kehityshaluinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Puolustusvoimien strategisen kumppanuuden kehittämisen parissa.

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Rami Harmaala puh. 040 315 7014, etunimi.sukunimi@millog.fi 

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.8.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.

Osaamisalue: , ,