Pilke päiväkodit Oy

Ledare för eftermiddagsverksamhet, Esbo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 05.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.05.2024, 23:59
  • 17.05.2024, 23:59

Ledare för eftermiddagsverksamhet, Esbo

Ledare för eftermiddagsverksamhet, Esbo, 2 paikkaa, Pilke päiväkodit Oy, Kungsgårdsskolan, Smedsby skola, Espoo

Vi söker motiverade och barnkära ledare, till Smedsby skolas och Kungsgårdsskolans eftermiddagsverksamhet. Arbetet börjar genast/i augusti 2024, det finns bra möjligheter att bekanta sej med arbetet nu redan under vårterminen. Arbetstiden infaller huvudsakligen på vardagar mellan kl. 12 och 17.

Till ledarens uppgifter hör att planera, genomföra och utveckla eftermiddagsverksamheten tillsammans med teamet. En framgångsrik skötsel av arbetet förutsätter yrkesutbildning som lämpar sig för uppgiften och/eller genom erfarenhet införskaffad förmåga att leda barngrupper. Vi hoppas att du är initiativ- och iderik samt har ett energiskt och ansvarskännande grepp om arbetet. Vi förutsätter utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete, en positiv arbetsmiljö samt stöd och utbildning. I ditt arbete får du möjlighet att utnyttja dina starka sidor exempelvis i gymnastik, skapande arbete, naturen, kreativ verksamhet, musik, teater och mediakompetens. Hos Pilke kan du studera till ett yrke, också med läroavtal.

Den som valts till uppdraget ska förete ett sådant utdrag ur straffregistret som krävs av personer som arbetar med barn.

Skicka in din ansökan till oss, vi vill gärna höra mer om dig!

Pilke päiväkodit Oy är ett växande företag som mångsidigt betjänar finländska barnfamiljer. Vi erbjuder småbarnspedagogik, förskoleundervisning, eftermiddagsverksamhet inom den grundläggande utbildningen, barnavårdstjänster samt familjetjänster inom socialvården. Den viktigaste målsättningen för Pilke päiväkodit är att erbjuda barnen en bra dag – varje dag. Vi pilkeiter uppgår redan till fler än 2500. Kom med i vårt växande team för att utföra högklassigt fostringsarbete och utveckla skolelevernas eftermiddagsverksamhet!

Pilke päiväkodit Oy

Pilke päiväkodit Oy on kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, esiopetusta, iltapäiväkerhotoimintaa sekä lastenhoidon palveluja, ja autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi. Ennen kaikkea haluamme luoda lapselle hyvän päivän joka päivä.

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, sopimuksen mukaan
Työaika:osapäivätyö, 15-20t./vko
Yhteystiedot:Satu Strang
Koordinator för eftermiddagsverksamhet / Iltapäivätoiminnan koordinaattori
satu.strang@pilkepaivakodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: