Kauhavan kaupunki

Paikkatietoasiantuntija

  • Sijainti Ylihärmä
  • Julkaistu 27.11.2022, 0:00
  • Suljettu 06.12.2022, 23:00

Paikkatietoasiantuntija

Haussa

PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

 

Etsimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä ylläpitämään ja kehittämään kaupungin paikkatietoaineistoja ja -palveluita määräaikaiseen tehtävään 2.6.2023 saakka ja sijaisuus saattaa jatkua tästä eteenpäinkin. Toimit koko teknisen sektorin apuna paikkatietoasioissa. Toimit maaomaisuuden hallintajärjestelmän pääkäyttäjänä vastaten tietokannan toiminnasta sekä siihen liittyvistä prosesseista ja kehität paikkatietojärjestelmän käyttöä edelleen. Numeerisia aineistoja hallinnoit myös, sekä kaupungin omia aineistoja että rajapintojen kautta järjestelmiin tulevia. Lisäksi hoidat raportoinnin paikkatieto- ja rakennusvalvonnan hankkeissa. Käytössämme olevia ohjelmistoja ovat mm QGIS, PostgreSQL, FME ja KuntaNET.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto ja kokemusta paikkatietoalan tehtävistä. Myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Työ on tiimityötä koko teknisen organisaation kanssa. Tehtävän sujuvassa hoitamisessa sinua auttaa paikkatietoalan ohjelmistojen tunteminen, taito omaksua uutta nopeasti, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys. Me arvostamme myös aktiivista otetta työhön ja kykyä hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Alan aikaisempi kokemus katsotaan tietysti eduksi ja tehtävien hoito edellyttää myös oman auton käyttöä.

Tässä tehtävässä saat reilun annoksen kokemusta kuntasektorin toiminnasta sekä pääset tutustumaan perin pohjin meidän viranomaistehtävissä käytettyihin paikkatietojärjestelmiin ja -aineistoihin. Samalla tietysti tarjoat omaa erityisosaamistasi meidän kaikkien kauhavalaisten käyttöön.

Tutustu tehtävään ja hae oheisen hakupainikkeen kautta 6.12.22 klo 23 mennessä.

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Antti Hakola, p. 050 514 1576.

kauhava.fi/tyopaikat

paraspaikka.fi

Osaamisalue: