Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, TYP-työ

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 10.11.2022, 13:00
  • Suljettu 24.11.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, TYP-työ

Tervetuloa toteuttamaan työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelulain sekä sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen ja innostuneen työyhteisön kanssa!

Haemme Keusoteen aikuisten mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluihin sosiaalityöntekijää, jossa meillä tarjolla vakituinen virkasuhde aikuisten sosiaalipalveluiden ja työhön kuntoutuksen vastuualueelle.

Tehtävässäsi sijoitut työllistymistä edistävään monialaiseen yhteispalvelu TYPiin Järvenpään, Mäntsälän ja Pornaisten alueelle, jonka päätoimipiste sijaitsee Hyvinkäällä. TYP-työtä toteutetaan yhteistyössä Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän, TE-hallinnon ja Kelan kanssa.

TYP-sosiaalityöntekijänä työnkuvaasi sisältyy muun muassa sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden suunnitelmallinen sosiaalityö, palvelutarpeen arviointi, asiakkaiden palveluiden koordinointi sekä osallistuminen monialaisten työllistymissuunnitelmien laadintaan ja toteuttamiseen yhdessä monitoimijaisen verkoston kanssa. 

Asiakastyötä toteutetaan monikanavaisesti Järvenpään, Mäntsälän, Pornaisten ja Hyvinkään toimipisteissä, lisäksi työhösi voi ajoittain sisältyä liikkumista ja TYP-työn tehtäviä kuntayhtymän alueella. TYP-sosiaalityöntekijänä teet tiivistä yhteistyötä muun muassa aikuissosiaalityön ja työhön kuntoutuksen, kaupungin toimijoiden sekä TYPin laajan ammattilaisverkoston kanssa.

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisissa työtehtävissä osana asiakaslähtöistä, positiivista ja itseään kehittävää monitoimijaista työyhteisöä, jossa on mahdollisuus itse vaikuttaa työn tekemisen tapoihin. 

Työaikasi on joustava ja Sinulla on sovittaessa etätyömahdollisuus. Käytössäsi on ajanmukaiset työtilat ja -välineet. Työsi tukena on työnohjaus sekä säännölliset TYP-tapaamiset verkostosi kanssa. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin. Lisäksi käytössäsi on Keusoten yhteiset henkilöstöetuudet, kuten sähköinen hyvinvointiseteli.

Hoitaaksesi tehtävän menestyksekkäästi Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky ilmaista itseäsi kirjallisesti sekä luovuutta ja rohkeutta löytää ratkaisuja vaihtuvissa tilanteissa. Olet itseohjautuva, taitava organisoija ja kehittämisestä innostunut. Työskentelet pitkäjänteisesti ja voimavarakeskeisellä työotteella asiakkaan osallisuutta kunnioittaen. Aikuissosiaalityön ja/tai työllisyydenhoidon kentän, ryhmätyöskentelymenetelmien sekä sosiaaliturvajärjestelmän tuntemuksesta on etua. Käytössämme on Pro Consona-, Effica ja TYPPI-asiakastietojärjestelmät sekä jatkossa OMNI360 -asiakastietojärjestelmä.

Kelpoisuusehtona virkaa sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 12§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä soveltuvuus tehtävään.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 7.12.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka 3861,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Lisätietoja antaa aikuissosiaalityön esimies Sanna Tenkanen, puh.  050 497 0605, sanna.tenkanen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 24.11.2022 klo 14.00.

Osaamisalue: