Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä työskentelee yli 2 000 media-alan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Toimimme noin 50 eri paikkakunnalla ja julkaisemme yli 90 lehti – ja verkkomediaa. Digitaalinen ulkomainontamme tavoittaa viikoittain lähes 2 miljoonaa suomalaista. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi – ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta.

Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com

Haemme nyt Seinäjoen Sanomiin

Yksikön johtajaa

Tunnetko Seinäjoen seudun markkina-alueen, olet vahvasti myyntihenkinen, omaat esimieskokemusta ja verkotut sujuvasti? Etelä-Suomen Media etsii juuri Sinua kehittämään ja johtamaan Seinäjoen Sanomien liiketoimintaa ja mediamyyntiä.

Tehtävänkuva ja vastuualueet:
Seinäjoen Sanomien yksikön johtajana vastaat kerran viikossa ilmestyvän laatukaupunkilehden liiketoiminnasta, mediamyynnistä ja henkilöstöstä. Teet itse aktiivista myyntityötä ja saat myös alaisesti onnistumaan. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn kovassakin paineessa sekä hahmotat ja luot uusia liiketoimintamahdollisuuksia konsernin laajaa tuoteportfoliota hyödyntäen.

Esimiehesi tuntee kaupunkilehden toimintaympäristön sekä Seinäjoen seudun markkina-alueen, joten saat hyvän perehdytyksen ja pääset heti tekemisen vauhtiin. Oma-aloitteisuus ja vastuu itsenäisestä työstä ovat kuitenkin avainsanoja, sillä koronan vuoksi julkaisutauolla olleen Seinäjoen Sanomien uudelleenkäynnistys vaatii yrittäjämäistä asennetta ja vahvaa pohjatyötä ennen varsinaisen julkaisutoiminnan alkamista. Tyhjästä ei tarvitse aloittaa, sillä vuonna 2008 perustettu Seinäjoen Sanomat oli vuonna 2019 Seinäjoen seudun luetuin kaupunkilehti (KMT).

Tehtävässä menestyminen edellyttää myynti- ja markkinointialan ymmärrystä myös digitaalisten kanavien osalta.

Mitä Etelä-Suomen Media tarjoaa Sinulle:

 • Vakavaraisen ja menestyneen yrityksen työnantajaksesi
 • Vakituisen, vastuullisen ja itsenäisen roolin
 • Todellisen näköalapaikan Seinäjoen seudun ja Etelä-Pohjanmaan päättäjien keskuudessa
 • Kattavan ja hyvin käytännönläheisen perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviin
 • Motivoivat ansaintamahdollisuudet

Mitä Etelä-Suomen Media odottaa Sinulta:

 • Kokemusta ja näyttöjä myynti- ja esimiestyöstä
 • Yrittäjämäistä asennetta
 • Media-alan tuntemus ei ole edellytys, mutta siitä on etua
 • Aktiivisuutta, rohkeutta ja heittäytymiskykyä
 • Nopeaa tiedon omaksumista ja sen hyödyntämistä käytännön tasolla
 • Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua

Kiinnostuitko? Katso lisää ja täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 2.12.2020 mennessä.

Tutustuhan tarkemmin meihin ja palveluihimme: www.etelasuomenmedia.fi ja www.meks.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Osaamisalue:

MPS-Yhtiöt

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon kumppani johtamisessa ja strategisissa henkilöstöratkaisuissa. Korkealaatuisten ja ammattitaitoisten palveluratkaisujen taustalla on 35 vuoden kokemus ja vahva tahto olla kehityksen kärjessä. www.mps.fi