Instru optiikka Oy

Optikko tai optometristi 37,5h/vko, Instrumentarium Riihimäki

  • Sijainti Riihimäki
  • Julkaistu 30.08.2022, 11:00
  • Suljettu 26.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Optikko tai optometristi 37,5h/vko, Instrumentarium Riihimäki

Riihimäen tiimimme etsii riveihinsä vahvistusta! Ehkä juuri sinua? 

Palatko halusta kehittää ammattitaitoasi alan huipputeknologia tukenasi? Olisitko innokas jakamaan onnistumisia ja uusia taitoja myös koko tiimin kanssa? Tule osaksi Riihimäen reipasta tiimiä, jossa pääset tarjoamaan asiakkaille parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä myyjien ja muiden kollegoiden kanssa. Meillä pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden sekä laajan palveluvalikoiman parissa. Positiivinen asenne, tiivis yhteistyö ja toistemme innostaminen ovat meille tärkeitä arvoja ja toivomme näitä myös sinulta.  

Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppumetreillä oleva optometristi, joka haluaa tuoda ammattitaitonsa käytäntöön.  Voit myös olla kokenut alan ammattilainen, joka haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan ja tuoda arvokasta kokemustaan työyhteisöömme. 

Miksi valita meidät?

  • Motivoituneet ja mainiot tiimikaverit, sekä laaja kotimainen ja kansainvälinen työyhteisö
  • Laadukkaat koulutusmahdollisuudet: Perehdytyksen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme jatkuvaa täydennyskoulutusta 
  • Kilpailukykyinen palkka sekä mahdolliset provisiot
  • Näköalapaikka optisen alan kehitykseen: meiltä löydät aina alan viimeisintä teknologiaa (silmänpohjakamera, Ocusweep ja OCT päivittäin optikon työssä mukana), tehokkaat työvälineet, erinomaisen yhteistyön silmälääkärien kanssa sekä trendikkäimmän valikoiman. 

Huomioithan, että optisella alalla edellytetään terveydenhuollon ammattilaisilta tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Työaika: 37,5 h/vko

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan

Työsuhteen tyyppi: Tehtävä on vakituinen 

Jos kiinnostuit paikasta – toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Täytä hakemus osoitteessa www.instruoptiikka.fi/tyopaikat. Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia. Pääset jättämään meille avoimen hakemuksen osoitteessa www.instruoptiikka.fi/tyopaikat. Jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Tietoa Instru Optiikasta

Instrumentarium, Nissen ja Keops ovat Instru Optiikan ketjuja, joten uramahdollisuudet ovat meillä erinomaiset. Me Instru optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme vakaa ja ihmiskeskeinen työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Me olemme osa maailmanlaajuista GrandVision -ryhmää, joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. GrandVisioniin kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 40 maassa yli 39 000 työntekijän voimin kattaen noin 7000 myymälän myymäläverkoston. GrandVisionissa vastuullisuus on tiivis osa yrityksen strategiaa. Yhtiön vastuullisuusohjelma kantaa nimeä GrandVision Cares

Myös me Instru Optiikassa olemme sitoutuneet ohjelman tavoitteisiin ja tekoihin niin paikallisesti Suomessa ja Virossa kuin globaalissa yhteistyöverkostossammekin. 

Olemme maamme markkinajohtaja, ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut. 

Osaamisalue: