Metsähallitus

HR-assistentti (vuorotteluvapaan sijaisuus)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 17.10.2022, 17:00
  • Suljettu 07.11.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HR-assistentti (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme HR- assistenttia vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.1.2023-30.4.2023. 

HR-assistenttina tuet ammattitaidollasi Metsähallituksen henkilöstöyksikön toimintaa ja toimit aktiivisessa yhteistyössä toisten HR-ammattilaisten kanssa. Prosessimme toimivat eri tietojärjestelmissä, joten sinäkin käytät työtehtävissäsi aktiivisesti HR-järjestelmiä, esimerkiksi sähköistä arkistointijärjestelmäämme. Tehtävänkuvasi painottuu tukitehtäviin, mutta osaamisestasi riippuen roolisi voi sisältää myös kehittämistehtäviä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, esim. tradenomi. Aikaisempi kokemus HR-tehtävistä auttaa sinua ottamaan tehtäväkentän haltuusi, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheessa, koska tähän tehtävään emme edellytä aikaisempaa työkokemusta. Työssäsi menestymiseen tarvitset kuitenkin erinomaiset tietotekniset valmiudet. Toivomme sinulta oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työotetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sujuva kirjallinen ilmaisukyky auttaa sinua laajentamaan tehtävänkuvaasi kehittämistehtäviin.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa
  • Mukavan tiimin työskentelysi tueksi 
  • Mahdollisuuden monipaikkatyöskentelyyn
  • Tukea hyvinvointiin liikunta-, kulttuuri- ja lounasedulla.
  • Henkilöstöetuina myös työterveyshuolto sekä vapaa-aikaan liittyviä etuja
  • Mahdollisuuden oppia HR-alan tehtävistä ja laajentaa osaamistasi 

Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Tikkurilassa, mutta työskentelemme joustavasti monipaikkatyössä. 

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana, alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.11.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Teemme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa henkilöstöpäällikkö Kirsi Hirvonen, puh. 040 520 4427, kirsi.hirvonen@metsa.fi

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi